Gražuole savęs nelaikančios Meryl Streep dukros tapo modeliais

„Mama mia!“ – tokiais aktorės Meryl Streep žodžiais nustebimą išreiškė ne vienas, pamatęs modeliais tapusias tris jos dukras. Juk daugelis pamena nuotaikingą miuziklą „Mama mia“ pagal legendinės grupės „Abba“ dainas – tikrą iššūkį vienai geriausių Holivudo aktorių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 4:53 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 12:31 AM

Taigi Mamie (31 m.), Grace (28 m.) ir Louisa (23 m.) Gummer demonstruoja santūrų savo grožį „the & Other Stories Co-Lab“ kolekcijoje, kurioje didžiausias dėmesys – dizainerės Clare'os Vivier rankinėms.

C.Vivier laiminga pasirinkusi garsios aktorės atžalas: „Tai mano svajonių klientės – kūrybingos, darbščios, stilingos miesto merginos“.

Vyresnės dukros nusekė paskui savo mamą M.Streep – yra aktorės. Mamie yra filmo „Šalutinis poveikis“, serialo „Daktarė Emily Owens“ žvaigždė.

Jaunėlė Louisa dirba Niujorko modelių agentūroje IMG.

Beveik porą dešimčių kartų „Oskarui“ nominuota M.Streep M.Streep niekada nelaikė savęs gražuole. Jaunystėje ji labai išgyveno dėl netaisyklingos nosies. Ilgai svarstė – gal verta gultis ant plastikos chirurgo stalo? Tačiau pagaliau apsisprendė – ne.

„Supratau, kad nosis atspindi mano charakterį, ir nusiraminau“, – kartą prisipažino aktorė.

M.Streep tikina niekada nesinaudojusi plastikos chirurgų paslaugomis. Ji traukė per dantį savo koleges, kurios dailino lūpas ir krūtis, tempė odą ir siurbė riebalus. M.Streep įsitikinusi – kiekvieną žmogų labiausiai puošia natūralumas.

Nors M.Streep visada kritiškai vertino savo išvaizdą, negraži ji niekada nebuvo. O ankstyvuosiuose filmuose, pavyzdžiui, režisieriaus Michaelo Cimino karinėje dramoje „Elnių medžiotojas“ ar romantinėje Woody Alleno komedijoje „Manhatanas“, ji buvo stulbinama.

4 vaikus (ji dar turi 35 metų sūnų muzikantą Henry) s ji augino tarsi višta perekšlė – vežiojosi juos ten, kur tuo metu filmuodavosi.

„Kiek daug egzotiškų kraštų jie pamatė!“ – džiaugėsi aktorė.

M.Streep savo atžalomis rūpinosi net tada, kai jiems atėjo laikas kelti sparnus iš namų. Nenuostabu, kad dukterys nutarė pasekti motinos pėdomis. „Labai noriu, kad jų karjera susiklostytų sėkmingai. Džiaugiuosi mažiausiais jų laimėjimais, – sakė Holivudo žvaigždė. – Bet man svarbiausia, kad jie turėtų sveikatos draudimą“.

M.Streep stebina savo paprastumu – juk yra tiek pasiekusi. Reta, kad aktorė tiek metų gyventų su vienu vyru – skulptorius Donas Gummeris ją lydi jau keletą dešimtmečių, kartu iki šiol išgyvena dėl savo keturių vaikų.

Aktorė yra sakiusi, kad laimei pakanka trijų paprastų dalykų: meilės, sekso ir skanaus valgio. Juokavo? Juk sakoma, kad kiekvienas šmaikštus sąmojis bent kruopelę tiesos tikrai turi.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.