Gimtadienio puotoje Rihanna nebeslėpė mylimojo L.DiCaprio

Savo 27-ąjį gimtadienį dainininkė Rihanna atšventė iš širdies – čia netrūko nei linksmybių, nei balionų, nei ypatingo svečio – jos mylimojo, aktoriaus Leonardo DiCaprio. Anksčiau sklandę gandai, kad jie susitikinėja, pagaliau pasitvirtino.

Kalbama, kad gimtadienio vakarėlį mylimajai Rihannai surengė garsusis Leonardo.<br>ViDA Press nuotr.
Kalbama, kad gimtadienio vakarėlį mylimajai Rihannai surengė garsusis Leonardo.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 7:13 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 8:07 PM

Į didžiulę šventę, be įsimylėjėlių, atvyko ir visas būrys garsiausių žvaigždžių. Slaptame vakarėlyje svečiai ir sukaktuvininkė linksminosi iki paryčių. Kalbama, kad vakarėlį mylimajai surengė garsusis Leonardo.

Gimtadienio vakarėlis buvo surengtas privačiame name Beverli Hilse. Šaltiniai „US Weekly“ pasakojo, kad šventės vieta buvo dekoruota specialiai Rihannai. Namas buvo išpuoštas baltais balionais, iš jų sudėliotas ir milžiniškas dainininkės vardas.

Staigmena dainininkei tapo ir milžiniškas trijų aukštų leopardiniais raštais dekoruotas gimtadienio tortas. Šalia Rihannos, kai ji pūtė žvakes ant torto, stovėjo modelis Naomi Campbell. Vakarėlyje taip pat dalyvavo Mickas Jaggeris, Beyonce, Jay Z, aktorius Jimas Carrey, Billas Murray.

Atrodo, Rihanna tikrai žinojo, kaip už šventę padėkoti mylimam Leonardo – pasakojama, kad visą naktį jie šoko negalėdami atsiplėšti vienas nuo kito.

Ilgai gandų, kad jiedu pora, nepatvirtino nei dainininkė, nei garsusis aktorius. Tačiau Valentino dieną pora kartu buvo pastebėta besilinksminanti viename Niujorko naktiniame klube. Iš klubo jiedu išvyko tik paryčiais.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.