Moterų numylėtinis Davidas Gandy norėtų įrodyti nesąs besmegenis

Gražuolis britų supermodelis Davidas Gandy atvirai prabilo apie nuolat jam klijuojamas žeidžiančias etiketes ir tikina tikrai nesąs „besmegenis idiotas“, kaip daugelis mano.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 9:17 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:05 PM

Tam, kad sulaužytų visuomenėje nusistovėjusius stereotipus apie modelių darbą, D.Gandy ryžosi imtis naujos veiklos – taps verslininku. Iš Esekso grafystės rytų Anglijoje kilęs moterų numylėtinis jau perpirko prašmatnios avalynės prekės ženklą „David Preston“.

„Modeliai – tokie pat populiarūs kaip bankininkai! Į juos žiūrima kaip į besmegenius idiotus, gaunančius didžiulius pinigus už lengvą darbą. Noriu tai pakeisti“, – leidiniui „Red" teigė D.Gandy.

Per interviu modelis taip pat palygino save su britų pažiba Davidu Beckhamu, kuris taip pat yra atsikandęs modelio duonos. Anot D.Gandy – jiedu nekonkuruoja.

„Aš pozavau „Dolce&Gabanna“ reklamai baltomis trumpikėmis 2006-aisiais, tuomet tą patį jis padarė 2009-aisiais, pozuodamas „Armani“ mados namų fotografui. Aš tapau vienos viskį gaminančios kompanijos reklaminiu veidu, o štai dabar jis turi savo viskį „Haig Club“.

Vis dėlto nemanau, kad konkuruojame. Manau, kad žmonės turėtų džiaugtis, jog pasaulyje yra du iš Esekso kilę vyrukai, paliekantys britišką pėdsaką“, – teigė D.Gandy.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.