P. Anderson pokyčiai: natūrali gražuolė virto grožio peilio auka

Kultinio serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson (47 m.) traukė stipriosios lyties dėmesį nuo pat mažens. Įspūdingo stoto mergina šviesiais ilgais plaukais ir didelėmis pilkomis akimis 20 amžiaus pabaigoje tapo seksualumo ikona.

Pamelos Anderson išvaizdos pokyčiai.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Pamelos Anderson išvaizdos pokyčiai.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 6:18 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 7:39 PM

Seksualumas jai padėjo pelnyti pasaulinę šlovę ir sutraumavo visam gyvenimui.

Šešerių metų Pamelą tvirkino jos auklė, o kai būsimai garsenybei buvo 12 metų, ją išprievartavo pažįstamo vaikino draugužis. Po trejų metų, kai Pamelai sukako 15-a, istorija pasikartojo miške, per iškylą. Tąkart ją išprievartavo šeši vaikinai.

Vaikystės ir paauglystės traumos vėliau skaudžiai atsiliepė P.Anderson gyvenime. Staiga užklupęs populiarumas apsvaigino Pamelą taip, kad ši atsikvošėjo tik prieš kelis metus.

P.Anderson išgarsėjo 1988-aisiais, kai su draugais nuėjo stebėti vietos futbolo komandos rungtynių. Vienas žaidimą filmavusių operatorių objektyvą nukreipė į simpatišką blondinę, vilkinčią ryškius sportinius marškinėlius su užrašu „Labatt“, kuris reklamavo populiarią alaus rūšį. Tai buvo Pamela.

Jos veidas vienu metu buvo rodomas per namų televizorius ir didžiulius stadiono ekranus, o operatorius, negalėdamas atsitraukti nuo gražios merginos, ją rodė rekordiškai ilgą laiką – 1 minutę ir 25 sekundes.

Dar rungtynėms nesibaigus reklamos užsakovai, pamatę ant gražuolės krūtinės savo prekės ženklą, į stadioną pasiuntė vadybininkus. Tie, suradę Pamelą minioje, pasiūlė jai reklamos sutartį.

Kitą rytą apie įspūdingos išvaizdos šviesiaplaukę rašė visa vietos spauda, su ja susisiekė žurnalo „Playboy“ atstovai. P.Anderson pasiekė asmeninį rekordą: legendinio vyriško žurnalo viršelį ji papuošė net 13 kartų (1989–2011 metais).

Vos tik išgarsėjusi Pamela puolė į bet kokių eksperimentų su savo kūnu sūkurį, pirko brangenybes ir godžiai lankė visus aukštuomenės vakarėlius. Kai pinigai pradėjo tekėti tarsi upė, Pamela persikėlė gyventi arčiau Holivudo ir pasisamdė patyrusią asmeninę agentę. Agentė patarė savo globotinei rimtai pakoreguoti išvaizdą ir nusiuntė pas plastinės chirurgijos specialistus.

Plastinės chirurgijos klinikoje Pamelai į krūtis buvo įstatyti implantai, chirurgai susiaurino liemenį, suformavo klubus, pašalino nereikalingus riebalus iš sėdmenų ir kojų, pakoregavo nosies formą, skruostikaulius, antakius ir padidino lūpas.

Nuo 2007-ųjų Pamelą pradėjo persekioti nesėkmės, tad ji puolė į kraštutinumus: išsiėmė silikoninius implantus ir atidavė juos į aukcioną, reklamavo prezervatyvus, vitaminus, užsiėmė labdaringa veikla. Bet P.Anderson karjera televizijoje ir didžiajame ekrane apmirė, o iš gražaus veido beliko plastikos chirurgų darbo karikatūra.

„Gali pasirodyti keista, bet priėjau išvadą, kad mano gyvenimas baigėsi sulaukus 45-erių. Vaikai gyvena savo gyvenimą, aš senstu ir trūkinėju kaip senas medis sode, gyvenimas nuo manęs nusisuka“, – prisipažino Pamela.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.