Su Rihanna susitikinėjantis L.DiCaprio rėžia sparną aplink kitą

Vos praėjusį mėnesį triukšmingai mylimosios Rihannos 27-ąjį gimtadienį atšventęs ir taip gandus apie užsimezgusį romaną patvirtinęs aktorius Leonardo DiCaprio (40 m.), regis, ir vėl grįžta prie „nešvarių reikaliukų“. Sklinda gandai, kad jau kurį laiką su Rihanna susitikinėjantis aktorius ėmė rėžti sparną aplink gražuolę manekenę Kelly Rohrbach (24 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-03 12:29, atnaujinta 2018-01-11 18:40

Apie L.DiCaprio potraukį podiumo gražuolėms kalbėta ne kartą. Jo „trofėjų“ kolekcija išties įspūdinga – užkietėjusiam viengungiui pavyko suvilioti supermodelius Bar Rafaeli, Tony Garn, Bridget Hall, Erin Heatherton, Kristen Zang ir net užsispyrėlę Gisele Bundchen.

Ir štai suokti apie amžiną meilę Rihannai Leonardo taip pat neskuba. Gerbėjai nė neabejoja, kad tai tėra viena iš trumpalaikių aktoriaus užgaidų, truksianti tol, kol jo kelyje nepasipainios nauja gražuolė. O gal šis scenarijus kaip tik dabar ir vyksta?

Su manekene K.Rohrbach aktorius, kaip teigiama, susipažino viename popmuzikos karalienės Madonnos vakarėlių. Šaltiniai portalui „PerezHilton.com" teigė, jog L.DiCaprio tiesiog bombarduoja merginą trumposiomis žinutėmis ir skambučiais.

Galbūt nepasitikėjimas mylimuoju – viena iš priežasčių, kodėl savo 27-ąjį gimtadienį praėjusį mėnesį atšventusi Rihanna, užuot pasimėgavusi vakarėlio šėlionėmis, visą vakarą sekiojo L.DiCaprio?

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.