Buvusi V. Putino parankinio žmona – prancūzo glėbyje

Tačiau buvusioji D.Peskovo 38 metų žmona Jekaterina neilgai buvo viena: labai greitai susirado naują gyvenimo draugą. Šį romaną aptarinėja pusė Maskvos.

J.Peskova ir J. von Polier
J.Peskova ir J. von Polier
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 6:31 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:44 PM

Tačiau buvusioji D.Peskovo 38 metų žmona Jekaterina neilgai buvo viena: labai greitai susirado naują gyvenimo draugą. Šį romaną aptarinėja pusė Maskvos.

„Dmitrijui skyrybos buvo nereikalingos. Jis maldavo mane grįžti. Bet kai tave išduoda, pasitikėjimo susigrąžinti nebeįmanoma“, – pasakojo J.Peskova, pirmoji įteikusi pareiškimą skyryboms.

Kaip rašo rusų spauda, skyrybos su aukštas pareigas užimančiu vyru J.Peskovai išėjo į naudą. Ji surado vyrui ir deramą pakaitalą – turtingą prancūzų aristokratą Jacques'ą von Polier – trejais metais už ją jaunesnį meilužį.

Prancūzų grafas Rusijoje gyvena jau 20 metų, jam priklauso Petrodvoreco laikrodžių gamykla „Raketa“. Maskvoje aristokratas turi įspūdingo dydžio apartamentus dar iki 1917-ųjų spalio perversmo statytame name.

Būtent čia J. von Polier ir sutiko moterį, kuri tuo metu dar buvo D.Peskovo žmona. Su grafu ji susipažino atsitiktinai. Draugai ją pakvietė į prancūzų aristokrato namuose rengiamą vakarėlį.

J.von Polier pakvietė ją šokti ir apstulbo, kai miniatiūrinė D.Peskova šokdama rokenrolą padarė salto. Vėliau, kai šios moters šeiminiai reikalai pašlijo, prancūzas, vaizdžiai sakant, perėjo į puolimą.

Buvusi D.Peskovo sutuoktinė jau susipažino su J.von Polier tėvais: šie esą pritarė sūnaus pasirinkimui.

J.von Polier įkalbinėja J.Peskovą kuo greičiau persikeltų gyventi pas jį, bet moteris kažkodėl delsia, nors grafas patinka ir jos trims vaikams.

„Man sekasi patikti unikaliems vyrams. O tokių tikrai nedaug. Aš žinau tik du: savo buvusį vyrą ir Jacques'ą“, – sakė J.Peskova žurnalui „Tatler“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?