Gandai paneigti: Leonardo DiCaprio nesusitikinėja su Rihanna

Leonardo DiCaprio atstovas paneigė visus gandus apie aktoriaus asmeninį gyvenimą ir tai, kad jis neva palaiko romantiškus santykius su dainininke Rihanna.

L.DiCaprio atstovas pasistengė paneigti paskalas apie jo ir Rihannos meilę.<br>ViDA Press nuotr.
L.DiCaprio atstovas pasistengė paneigti paskalas apie jo ir Rihannos meilę.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 4, 2015, 10:15 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:23 PM

„Titaniko“ žvaigždė sulaukė ypatingo dėmesio pastarosiomis savaitėmis, kai kelis kartus buvo pastebėtas renginiuose su garsiąja popmuzikos atlikėja – ir šį mėnesį per Los Andžele vykusį jos gimtadienio vakarėlį.

Šią savaitę internete pasirodė greta stovinčių garsenybių nuotrauka iš Rihannos vakarėlio, neva patvirtinanti gandus, kad jie susitikinėja. Tačiau L.DiCaprio atstovas pasistengė paneigti paskalas.

„L.DiCaprio neturi poros ir taip jau yra kurį laiką... Jau daug mėnesių visą savo dėmesį (jis) skiria (naujos juostos „The Revenant in Canada“) filmavimui“, – pareiškė aktoriaus atstovas laikraščiui „Los Angeles Times“.

Po Rihannos gimtadienio pasklido gandai, kad jau kurį laiką su Rihanna susitikinėjantis aktorius ėmė rėžti sparną aplink gražuolę manekenę Kelly Rohrbach (24 m.). 

Su manekene K.Rohrbach aktorius, kaip teigiama, susipažino viename popmuzikos karalienės Madonnos vakarėlių. Šaltiniai portalui „PerezHilton.com" teigė, jog L.DiCaprio tiesiog bombarduoja merginą trumposiomis žinutėmis ir skambučiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.