Chrisą Browną metusi mylimoji: „Pirmiau žiedas, tada vaikas“

Užsienio žiniasklaidoje netylant kalboms apie tai, jog atlikėjas Chrisas Brownas (25 m.) turi 9 mėnesių dukrą, buvusios jo mylimosios vis dar negali patikėti skandalingomis žiniomis. Šaltiniai teigia, kad Rihanna buvo šokiruota it perkūnas iš giedro dangaus trenkusių žinių.

K.Tran, užuot sutikusi tapti C.Browno kūdikio motina, pirmiausia jam atkišo bevardį pirštą ir pareikalavo sužadėtuvių žiedo.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Tran, užuot sutikusi tapti C.Browno kūdikio motina, pirmiausia jam atkišo bevardį pirštą ir pareikalavo sužadėtuvių žiedo.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 9:47 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:03 AM

„Rihanna buvo šokiruota ir straipsnį apie Ch. Browno tėvystę perskaitė net keturis kartus, mat iš pradžių negalėjo patikėti tuo, kas įvyko“, – portalui „Hollywoodlife" teigė atlikėjai artimi šaltiniai.

Primename, kad Rihannos ir Chriso Browno draugystė užsimezgė dar 2005 metais. Atlikėjai ne kartą skyrėsi ir taikėsi. 2009-aisiais pasaulį apskriejo žinia, kad Ch.Brownas žiauriai sumušė savo mylimąją ir net grasino ją pasmaugti.

Naujienos apstulbino ne tik Rihanną, tačiau ir neseniai su Chrisu išsiskyrusią manekenę Karreuche Tran (26 m.). Vaikelio gyvybei užsimezgant jiedu vis dar buvo pora.

„Gana. Kūdikio dramos – ne man. Linkiu viso ko geriausio Chrisui ir jo šeimai“, – paaiškėjus apie dukterį, praėjusį trečiadienį, savo socialiniame tinkle rašė dabar jau tikrai buvusi Ch.Browno mergina K.Tran.

Pasirodo, Chrisas jau kurį laiką norėjo vaikų ir ryžtis šiam žingsniui jau dvejus metus įkalbinėjo savo mylimąją K.Tran, kuri jį paliko sužinojusi apie esančią dukterį su kita moterimi. Ritmenbliuzo atlikėjas norėjo, kad Karrueche jam pagimdytų kūdikį.

Tačiau sklando gandai, kad K.Tran, užuot sutikusi tapti C.Browno kūdikio motina, pirmiausia jam atkišo bevardį pirštą ir leido suprasti, kad kol ant jo nespindės sužadėtuvių ar net sutuoktuvių žiedas, apie vaikelį vyras gali tik pasvajoti.

Šaltiniai TMZ.com pasakojo, kad K.Tran buvo labai tvirta – ji įsitikinusi, kad vaikai turi gimti santuokoje ir net nesvarstė kitokių galimybių. Net per praėjusias Kalėdas Karruehe įteikti net keli deimantai nepadėjo jai apsispręsti. Kol tai – ne sužadėtuvių žiedas – jokių vaikų!

Moteris neva išgyveno ne tik dėl vestuvių, bet ir dėl savo karjeros – aktorė turėtų atidėti vaidmenis, jei būtų nėščia.

Tačiau galimybės, kad su Chrisu jie susilauks kūdikio ateityje, mergina tikrai neatmetė. Todėl pasklidus žiniai, kad jos mylimasis turi dukterį su kita moterimi, moteris, kalbama palūžo.

Chriso dukters motina – artima jo draugė, su kuria bendravo ir net fotografavosi ir Karreuche, kai buvo kartu su atlikėju. O kuriai moteriai patiktų mintis, kad būdamas su ja jis laiką leisdavo ir su kita bičiule, kurią pažįsta ir mylimoji.

Kūdikio motina – medicinos studentė ir modelis  Nia Amey, kartais prisistatanti ir kaip Nia Gonzalez. Šaltiniai TMZ.com sakė, kad jos devynių mėnesių dukrelės vardas - Chris Royalty.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.