Kim Kardashian išvaizdos pokyčiai: dabar ir prieš 10 metų

Pikantiškos formos, išraiškingi veido bruožai ir viliokliška šypsena – tokia pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian (33 m.) buvo ir prieš dešimt metų. Tiesa, anuomet Kim ne tik vengė pešioti antakius, bet ir gerokai padaugindavo savaiminio įdegio kremo.

Pikantiškos formos, išraiškingi veido bruožai ir viliokliška šypsena – tokia pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian (33 m.) buvo ir prieš dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pikantiškos formos, išraiškingi veido bruožai ir viliokliška šypsena – tokia pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian (33 m.) buvo ir prieš dešimt metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 9:26 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:18 AM

Nuo paauglystės dėl pernelyg moteriškų formų kompleksavusi Kim, regis, pamilo savo kūną. Juk dabar įspūdingieji apvalumai kursto daugybės pasaulio vyrų vaizduotę, o moteris retsykiais verčia pavydėti.

Dėl nėštumo 2013-aisiais pramogų pasaulio žvaigždė dėl priaugtų kilogramų buvo praminta „banginiu“, tačiau aktyvus gyvenimo būdas ir prakaito liejimas sporto salėje atsipirko su kaupu – šiandieną moteris gali džiaugtis ir didžiuliais apvalumais, ir stangriu kūnu.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.