Sandros Bullock širdį pavergė komikas Michaelas McDonaldas

Holivudo žvaigždė Sandra Bullock (50 m.) ketverius metus mėgavosi vienišės gyvenimu. Bet neseniai fotografai užfiksavo ją vyro glėbyje. Gal aktorės išsiskyrimo žaizdos jau užgijo?

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 8, 2015, 7:53 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:05 AM

Vokiško kraujo turinčios S.Bullock humoro jausmas puikus. Ji kone kasdien internete kursto gandus apie savo tariamą meilės romaną su juostos „Gravitacija“ partneriu George’u Clooney (53 m.).

O štai per Užgavėnes Naujajame Orleane ji šėliojo su JAV humoristu Michaelu McDonaldu (50 m.). Abu buvo apsikarstę įvairiaspalviais perlų vėriniais. Jis laikė Sandrą glėbyje. Iš aktorės veido buvo matyti, kad jai tai malonu.

Ar S.Bullock susirado naują gyvenimo draugą?

2010 metais aktorė skandalingai išsiskyrė su penkeriais metais jaunesniu sutuoktiniu Jesse’iu Jamesu, kuris neatsispyrė pornografijos žvaigždutės kerams. Atrodo, nuo tada S.Bullock vyrais tiesiog bodėjosi.

Holivudo žvaigždė daugiausia dėmesio skyrė įsivaikintam 5 metų Louis. Kai žurnalistai aktorės klausdavo apie vyrus, ji išrėždavo: „Jų nepasigendu. Jei man nelemta nieko sutikti, gyvensiu viena.“

Ir štai visai neseniai pasaulio žiniasklaida išplatino nuotrauką, kurioje S.Bullock savo glėbyje spaudžia kolega M.McDonaldas.

Jie susipažino 2013-aisiais kriminalinės komedijos „Karštis“ (The Heat) filmavimo aikštelėje ir buvo laikomi tik draugais.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?