J. Bieberio atsikračiusi S. Gomez džiaugiasi priaugusi svorio

Popmuzikos žvaigždė Selena Gomez (22 m.) džiaugiasi nauju savo gyvenimo etapu: padėjusi tašką santykiuose su buvusiu vaikinu Justinu Bieberiu (21 m.), dabar atlikėja mėgaujasi ne tik naujo mylimojo Zeddo (25 m.) draugija, bet ir gerokai sumoteriškėjusia figūra.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 4:07 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:57 PM

„Selena tikina, kad Zeddas tiesiog eina iš proto dėl suapvalėjusų jos kūno formų ir nuolat primena, kokia seksuali ji tapo priaugusi šiek tiek svorio“, – teigė porai artimas šaltinis.

Anot šaltinio, Selena negali atsidžiaugti savo naująja figūra, geresne sveikata ir pakitusiu požiūriu į kūno grožį. Ir visa tai – naujo mylimojo dėka.

„Ji nebenori būti panaši į anoreksija sergančią merginą. Draugaudama su Justinu Bieberiu Selenai teko nuolat jaudintis, jog priaugus svorio šis ją paliks.

Taip, anuomet Selena buvo gerokai lieknesnė, tačiau tik dėl to, kad nuolat save ribojo. Tačiau dabar viskas susidėliojo į savas vietas ir, priešingai nei žvaigždė anksčiau manė, keli papildomi kilogramai suteikė jai daugiau pasitikėjimo savimi“, – teigė šaltinis.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.