Eltonas Johnas ragina boikotuoti „Dolce & Gabbana“

Eltonas Johnas ragina boikotuoti „Dolce & Gabbana“ dėl pareiškimo apie „sintetinius“ vaikus 67 metų dainininkas ir dainų kūrėjas, auginantis su savo sutuoktiniu Davidu Furnishu du mažamečius sūnus, kuriuos pagimdė surogatinė motina, išpeikė dizainerį Domenico Dolce dėl „archajiško mąstymo“.

Eltonas Johnas supyko ant „Dolce &amp; Gabbana“ kūrėjo Domenico Dolce dėl nepagarbos vaikams, gimusiems dirbtinio apvaisinimo metu.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Eltonas Johnas supyko ant „Dolce &amp; Gabbana“ kūrėjo Domenico Dolce dėl nepagarbos vaikams, gimusiems dirbtinio apvaisinimo metu.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 16, 2015, 9:03 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 9:48 PM

„Kaip drįstat mano gražius vaikus vadinti „sintetiniais“?, – E.Johnas parašė socialiniame tinkle „Instagram“. – Ir gėda jums, smerkiamai grūmojantiems savo piršteliu dėl IVF (dirbtinio apvaisinimo) – stebuklo, kuris leido daugybei mylinčių žmonių, tiek įprastos orientacijos, tiek homoseksualių, išpildyti svajonę susilaukti vaikų.“

„Jūsų archajiškas mąstymas atsilieka nuo laikų, kaip ir jūsų mados. Niekada daugiau nebedėvėsiu „Dolce & Gabbana“. #BoikotuokDolceGabbana.“

E.Johnas reagavo į interviu, kurį D.Dolce – uolus katalikas, jau daug metų palaikantis homoseksualius ryšius su savo verslo partneriu Stefano Gabbana – davė Italijos savaitraščiui „Panorama“.

„Kai gimsti, turi tėvą ir motiną, – savaitraščio tinklalapis citavo D.Dolce žodžius. – Bent jau taip turėtų būti. Būtent dėl to nesu užtikrintas dėl vaikų, gimusių iš chemijos, sintetinių kūdikių, nuomojamų gimdų ir spermos, pasirenkamos iš katalogo.“

E.Johnas pernai gruodį susituokė su savo ilgamečiu partneriu D.Furnishu per ceremoniją, kurioje dalyvavo daug garsenybių ir jųdviejų vaikai – keturmetis Zachary ir dvimetis Elijah.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?