Paplūdimyje su Ch. Martinu aktorė K. Hudson rodė puikią figūrą

Aktorė Kate Hudson skelbėsi esanti vieniša nuo tada, kai praėjusių metų gruodį išsiskyrė su mylimuoju, grupės „Muse“ rokeriu Matthew Bellamy. Tačiau 35 metų gražuolė vėl paskatino gandus – savaitgalį ji pusnuogė leido „Coldplay“ muzikanto Chriso Martino draugijoje visai pamiršusi, kad jis – Jennifer Lawrence draugas.

K.Hudson vėl paskatino gandus – savaitgalį ji pusnuogė leido „Coldplay“ muzikanto Ch.Martino draugijoje.<br>ViDA Press nuotr.
K.Hudson vėl paskatino gandus – savaitgalį ji pusnuogė leido „Coldplay“ muzikanto Ch.Martino draugijoje.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 1:55 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 5:26 PM

Malibu paplūdimyje Kalifornijoje jie ne tik prižiūrėjo dūkstančius vaikus, bet ir kartu leido laiką. Aktorė demonstravo tobulą kūną, kurį dengė tik spalvotas bikinis.

Dviejų vaikų mama atrodė atsipalaidavusi ir puikiai nusiteikusi, mėgavosi saulės voniomis susikėlusi ilgus šviesius plaukus.

Britų žvaigždė Chrisas laisvą laiką noriai leido vandenyje ant banglentės ir su savo dukra.

Kad Kate neabejinga muzikantas, liudija ir jos praeitis. Ji buvo ištekėjusi už „The Black Crowes: atlikėjo Chriso Robinsono. 2007-aisias, po 7 santuokos metų, pora išsiskyrė, tuomet aktorė pradėjo susitikinėti su Matthew.

Vis dėlto greičiausiai Kate ir Chrisą sieja graži draugystė, mat jau anksčiau Kate yra pasakojusi, kaip ji gavo vertingą patarimą iš jo buvusiosios, taip pat aktorės Gwyneth Paltrow. Mat susitikinėdama su Matthew Kate gyveno tarp Londono ir Los Andželo, kaip kad ir Gwyneth, susitikinėdama su Chrisu.

Kate augina trejų metų sūnų Binghamą ir 11 metų sūnų Ryderį. Chrisas taip pat turi du vaikus iš savo pastarųjų santykių su Gwyneth – 10 metų dukterį Apple ir 8-metį sūnų Mosesą.

Chrisas ir Gwyneth apie savo skyrybas paskelbė 2014-ųjų kovą. Jau kurį laiką jis siejamas su aktore Jannifer Lowrence.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.