Švęsdama Šv. Patriko dieną nėščia Catherine vos tvardė juoką

Kunigaikštienė Catherine vėl prisiminė savo prievoles ir kovo 17-osios dieną kartu su visa Didžiąja Britanija ir savo vyru princu Williamu atšventė Švento Patriko dieną. Kembridžo kunigaikštienė oficialiame susitikime su Airijos gvardijos kariais atrodė puikiai – tamsiu paltu ir aukštakulniais pasipuošusi besilaukianti moteris spindėjo elegancija.

Aštuntą mėnesį nėščia 33 metų Kate viso vizito metu neparodė nė lašo nuovargio ir atrodė puikios nuotaikos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aštuntą mėnesį nėščia 33 metų Kate viso vizito metu neparodė nė lašo nuovargio ir atrodė puikios nuotaikos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-17 18:52, atnaujinta 2018-01-09 16:43

Aštuntą mėnesį nėščia 33 metų Kate viso vizito metu neparodė nė lašo nuovargio ir atrodė puikios nuotaikos. Atrodė, kad jos nevargina net aukštakulniai. Moteris iškilmėms pasirinko tamsų „Catherine Walker“ paltą, karalienės Elizabeth II mėgstamiausio prekės ženklo „Lock & Co“ rudą skrybėlaitę ir „Emmy London“ kompanijos zomšos batelius.

Parade Catherine taip pat segėjo Airijos gvardijos segę, kuri priklausė karalienei Elizabet II. Aukso papuošalas prilaikė ir žolynų puokštę, skirtą Šv. Patriko dienai paminėti.

Šią pareigą – pagerbti Airijos gvardiją – Catherine gavo 2012-aisiais, mat jos vyras – princas Williamas yra šios gvardijos pulkininkas. Tačiau ne visuomet ši pareiga jaunajai kunigaikštienei praeidavo sklandžiai. Štai 2013-aisiais jos batelio pakulnė įstrigo grotelėse ir Williamui tuomet teko padėti žmonai, kad ši neparkluptų. Catherine tuomet buvo 5 mėnesį nėščia – ji laukėsi jų pirmagimio princo George'o.

Po oficialios ceremonijos princas ir kunigaikštienė susitiko su kariais, pabendravo su jų šeimomis. Tuomet visi susėdo nusifotogtafuoti. Fotografuodamasi su pulku vyrų Catherine nesulaikė juoko – net prisidengė, kad tai nebūtų matoma.

Vėliau karališkoji pora prisidėjo prie karių, o princas net neatsisakė su jais išlenkti tradicinę taurę airiško alaus. Kunigaikštienė pasirinko stiklinę vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.