K. Kardashian vaikystės draugė prabilo apie žvaigždės kompleksus

Artima Kim Kardashian vaikystės draugė Nikki Lund atvirai prabilo apie problemas, kamavusias populiariąją realybės šou žvaigždę paauglystėje. Anot Nikki, Kim savo grožiu susirūpino vos prasidėjus brendimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 12:22 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:19 PM

„Sulaukusios 13 metų pradėjome įnirtingai rūpintis savo išvaizda: ėmėme naudoti dekoratyvinę kosmetiką, laikėmės dietų“, – teigė N.Lund, pridurdama, kad dietos tapo jos valgymų sutrikimų priežastimi ir visa laimė, kad ligos aplenkė Kim.

Tačiau kūno svoris – ne vienintelė problema, kankinusi garsiąją realybės šou žvaigždę. Pasak Nikki, Kim tiesiog negalėjo pakęsti savo nosies formos.

„Ji visad sakė, kad jos nosis nepakankamai graži. Maniau, kad ji kvanktelėjo. Regis, kiekviena mergina sugeba savyje įžvelgti kažką atstumiančio“ – kalbėjo N.Lund.

Ir kas galėtų pagalvoti, kad kone tobula Kim nosis – viena nemėgstamiausių jos kūno dalių? Nors daugybė moters gerbėjų tiki, jog prie jos veido rankas prikišo ir plastikos chirurgai, žvaigždė tą įnirtingai neigia.

K.Kardashian tvirtina, kad dabartinė jos nosies forma tėra apsukrių makiažo triukų rezultatas, o plastinės operacijos jai niekuomet nebuvo atliktos – to išvengti padeda veido kontūravimas.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.