Pirmą kartą į Japoniją atvykusi Michelle Obama nustebino suknia

JAV pirmoji ponia Michelle Obama trečiadienio popietę atvyko į Japoniją su pirmuoju savo vizitu, pradėjusi kelionę, kuria siekiama akcentuoti mergaičių švietimo svarbą.

Iš JAV vyriausybės lėktuvo išlipusi M.Obama vilkėjo sodriai geltonos spalvos suknelę pūsta apačia.<br>AP nuotr.
Iš JAV vyriausybės lėktuvo išlipusi M.Obama vilkėjo sodriai geltonos spalvos suknelę pūsta apačia.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 18, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 2:53 PM

Iš JAV vyriausybės lėktuvo išlipusi M.Obama vilkėjo sodriai geltonos spalvos suknelę pūsta apačia. Paprastai ši dama renkasi ne tokias ryškias ir labiau subtilias sukneles, jos apranga nekrinta į akis. Šįkart ryškią geltoną suknią ir prie jos derantį įspūdingą diržą pasirinkusi pirmoji JAV ponia atrodė neįprastai, bet puikiai. 

Į šią penkių dienų kelionę, kurios metu taip pat aplankys Kambodžą, pirmoji ponia išvyko be savo vyro prezidento Baracko Obamos.

M.Obama ketvirtadienį atskirai susitiks su Japonijos vyriausybės vadovu Shinzo Abe ir jo žmona Akie, taip pat dalyvaus renginiuose, skirtuose „Let Girls Learn“ iniciatyvai, kuria siekiama skatinti mergaičių švietimą besivystančiose šalyse.

Penktadienį JAV pirmoji ponia viešės turistų traukos centre Kiote, kur aplankys 1200 metų senumo Kijomidzu budistų šventyklą – stulbinamą medinį statinį, įsikūrusį kalvose, supančiose senąją Japonijos sostinę, taip pat aplankys tuo pačiu laikotarpiu pastatytą šintoistų šventyklą.

Penktadienį popiet M.Obama iš Osakos išskris į Kambodžą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.