Kate Winslet 40-ąjį gimtadienį švęs vilkėdama tik bikinį

Aktorė Kate Winslet pažadėjo, kad savo artėjantį 40-metį pasitiks nusimetusi drabužius ir tą dieną praleis vilkėdama tik bikinį.

Aktorė Kate Winslet.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktorė Kate Winslet.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 19, 2015, 1:21 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 12:04 PM

Nors britų aktorei, 2008-aisiais pelniusiai „Oskarą“ už nacių koncentracijos stovyklos prižiūrėtojos vaidmenį „Skaitove“ (The Reader), 40 metų sukaks tik spalio 5 dieną, ji jau dabar planuoja, ką veiks šią svarbią dieną.

Britų televizijos ITV pramoginei laidai „Lorraine“ K.Winslet sakė: „Tiesą sakant, labai dėl to gimtadienio jaudinuosi. Manau, per kelis pastaruosius metus išties daug nuveikiau... Man tai buvo iš tikrųjų įdomus, įvairiapusis ir tam tikra prasme daug pasitenkinimo teikęs laikotarpis, todėl lyg ir jaučiu esanti viso to nusipelniusi, artėdama prie savo 40-mečio“.

„Turiu tokią keistą nuojautą, kad tą dieną praleisiu vilkėdama bikinį. Nežinau, kodėl taip nusprendžiau, tačiau tiesiog noriu jaustis puikiai ir energingai, jausti tai, ką iš tiesų jaučiu... Todėl nekantriai to laukiu“, – sakė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.