59-erių K.Kardashian mama berniuku-žaisliuku naudojosi dėl sekso

59-erių Kim Kardashian motina Kris Jenner tikrai nėra tipinė savo amžiaus moteris. Teigiama, kad šešių vaikų motina paliko savo berniuką-žaisliuką Corey Gamble'ą, kuriuo naudojosi tik dėl sekso.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 8:46 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:30 PM

34-erių C.Gamble'as su gerokai vyresne realybės šou žvaigžde sutikinėjo nuo praėjusių metų, vos tik Kris išsiskyrė su šiuo metu lytį keičiančiu buvusiu vyru Bruce'u Jenneriu. Kris ir Bruce'as kartu buvo 22-ejus metus.

„Kris ir Corey nebe kartu jau kurį laiką. Niekam nebuvo paslaptis, kad jis žvaigždei tapo tikra atgaiva po skyrybų. Kris susitikinėjo su juo tik dėl sekso“, – teigė Kardashian klano motinai artimas šaltinis.

Teigiama, kad netrukus į septintą dešimtį įkopsianti moteris džiaugėsi Corey pajėgumu lovoje ir savo draugams ne kartą sakė, jog mėgaujasi geriausiu seksu savo gyvenime.

„Jiedu elgėsi kaip du įsimylėję paaugliai – nuolat bučiavosi ir glamonėjosi. Net Kris dukros jos prašė taip nesielgti prie jų akių.

Jiedu negalėjo atitraukti vienas nuo kito rankų. Kris net įsigijo butą Niujorke, kur jiedu su Corey galėjo mėgautis beprotišku seksu. Kris pamiršo jaukias pižamas ir įsigijo daugybę seksualių apatinio trikotažo komplektų“, – apie buvusios poros santykius anksčiau pasakojo šaltiniai.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.