Apie Catherine gimdymą pranešę amerikiečiai liko kvailio vietoje

Susidomėjimas Kembridžo kunigaikštienės Catherine nėštumu jau pasiekė absurdo ribą – JAV žurnalai „OK!“ ir „Life & Style“ ištrimitavo, kad aristokratė pagimdė mergaitę, o mažasis princas George'as jau susipažino su sesute.

Amerikiečiai apgavo skaitytojus, teigdami, kad princo Williamo žmona Catherine jau pagimdė.<br>ViDA Press nuotr.
Amerikiečiai apgavo skaitytojus, teigdami, kad princo Williamo žmona Catherine jau pagimdė.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 2:31 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:27 PM

Maža to, jie smulkiai aprašė prieš gimdymą ligoninėje kilusį sąmyšį, nurodė, kad į ligoninę nebuvo įleisti visi panorę karališkosios šeimos artimieji. Ant žurnalo „Life & Style“ viršelio atsirado net pusantrų metų senumo nuotraukos – princo Williamo, laikančio sūnų George'ą, ir minios gerbėjų, laukiančios prie ligoninės durų. Gerbėjų prie ligoninės šiuo metu nėra nė kvapo, nors žurnalas skelbia, kad jie susirinko pasveikinti princesės.

Visą šią informaciją Kensingtono rūmai jau paneigė. Jie teigia, kad Kembridžo kunigaikštienė antrąjį vaiką turėtų pagimdyti balandžio pabaigoje.

Nors Catherine laukiantis pirmagimio žiniasklaidoje buvo kilęs dar didesnis sujudimas (paparacai prie ligoninės durų budėjo visą mėnesį), lenktynės, kas praneš didžiąją naujieną pirmas, nebuvo tokios aršios kaip šįkart. Dabar bulvarinė žiniasklaida be jokių skrupulų praneša net akivaizdžiai melagingas naujienas.

Tiesa, šis atvejis nėra pirmas, kai JAV žurnalų viršeliai skelbia nieko bendro su tikrove neturinčią informaciją apie britų karališkąją šeimą. Pavyzdžiui, „The Globe“ prieš kelis metus pranešė, kad karalienė Elizabeth II merdėja, o kunigaikštienė Camilla jau kurpia planą, kaip užimti sostą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.