C. Dion prisipažino vėžiu sergantį vyrą maitinanti per vamzdelį

Popmuzikos žvaigždė Celine Dion (46 m.) pravirko visos Amerikos akivaizdoje kalbėdama apie namuose tvyrantį mirties dvelksmą. „ABC News“ laidoje viešėjusi atlikėja neslėpė, jog gerklės vėžiu sergantis jos mylimasis Rene Angelilis (73 m.) nebegali pats valgyti.

Celine Dion prisipažino, jog gerklės vėžiu sergantį vyrą maitina per vamzdelį.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Celine Dion prisipažino, jog gerklės vėžiu sergantį vyrą maitina per vamzdelį.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-25 17:53, atnaujinta 2018-01-08 07:03

„Jis nebegali valgyti, tad turime specialų maitinimo vamzdelį. Maitinu jį tris kartus per dieną“, – teigė ašaras braukusi žvaigždė, pridurdama, kad jau kurį laiką jiedu gyvena „šia diena“, neplanuodami ateities.

R.Angelilį vėžys pirmą kartą užklupo 1999-aisiais. O kai po intensyvaus gydymo liga atsitraukė, vyras prasitarė jautęs mirties dvelksmą. Tai išbandė poros meilę ir privertė daug ką permąstyti.

Atsigaunančių sutuoktinių gyvenime, atrodė, prasidėjo naujas periodas: C.Dion koncertavo visame pasaulyje, buvo parduota 200 milijonų kopijų jos atliekamos muzikos albumų.

2010-aisiais pora susilaukė dvynių Eddy ir Nelsono. Šeimoje jau augo 2001 metais gimęs Rene Charles’is. Tačiau praėjusiais metais kanadietės ir jos vyro gyvenimas darsyk apsivertė – Rene vėl buvo nustatytas gerklės vėžys.

Scenos deivei teko kuriam laikui nutraukti savo muzikinę veiklą tam, kad galėtų pasirūpinti 26 metais vyresniu sutuoktiniu. Tačiau jau šių metų rugpjūtį C.Dion ir vėl grįš į prabangujį „Caesars Palace“ ir jo teatre „The Colosseum“ pradės koncertuoti su nauju šou, praneša leidinys „People“.

„Man tai labai emocinga ir nujaučiu, kad emocijos dar labiau išaugs artėjant tai datai“, – žurnalui sakė C.Dion.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.