Per paskutinį oficialų vizitą Catherine spindėjo elegancija

Jau netrukus antrą vaiką pagimdysianti Kembridžo kunigaikštienė Catherine penktadienį paskutinį kartą pasirodė viešumoje. Kartu su mylimuoju princu Williamu moteris apsilankė keliose labdaringose Londono organizacijose.

Kembridžo kunigaikštienė Catherine paskutinį kartą prieš gimdymą pasirodė viešumoje. Vizito metu ją lydėjo princas Williamas.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine paskutinį kartą prieš gimdymą pasirodė viešumoje. Vizito metu ją lydėjo princas Williamas.<br>„Scanpix“ ir ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2015, 1:37 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:45 AM

Per paskutinį oficialų vizitą Catherine vilkėjo elegantišką fuksijų spalvos „Mulberry“ paltą. Prie jo moteris priderino tų pačių mados namų delninukę ir juodus „Stuart Weitzman“ aukštakulnius.

Tiesa, šiuo 2035 eurų vertės „Mulberry“ paltu kunigaikštienės gerbėjai jau grožėjosi, kai ji buvo išvykusi į Niujorką.

Numatyta, kad Kembridžo kunigaikštienė antrąjį vaiką pagimdys balandžio viduryje arba jo antroje pusėje. Vis dėlto lažybininkai bando laimę statydami apvalias sumas už tai, kad karališkasis kūdikis gims balandžio 3, 4 arba 5 dieną.

Nors karališkoji pora iki šiol tvirtina, kad jie patys nežino dar negimusio kūdikio lyties, britai jau patikėjo gandais, jog Catherine laukiasi mergaitės. Kalbama, kad Catherine ir Williamo dukra bus pavadinta Alice. Tai tradicinis vardas princesėms.

Spėliojama, kad mergaitei dar gali būti suteiktas Elizabeth, Charlotte ar Victorios vardas.

Kūdikį Catherine planuoja gimdyti Šv.Marijos ligoninėje. Čia prieš dvejus metus gimė ir karališkosios poros pirmagimis princas George'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.