Lovoje su žvaigžde: pikantiški garsenybių aistros proveržiai

Apie darbus ir kūrybą žvaigždės gali kalbėti valandų valandas, tačiau asmeninį gyvenimą kai kurie slepia po užraktu. O ką atsako žvaigždės, paklaustos apie mėgstamiausią sekso pozą arba labiausiai sujaudinusią ekstremalią vietą? Pasirodo, ne visi – slapukai ir tyleniai.

A.Jolie, J.Deppas ir Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie, J.Deppas ir Beyonce.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2015, 8:08 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:36 AM

Amerikiečių modelis Chrissy Teigen, papuošusi ne vieno garsaus žurnalo viršelį, 2014-aisiais duodama interviu vienam blizgiam leidiniui buvo itin atvira. Ji prisipažino, kad kartkartėmis su sutuoktiniu – muzikantu Johnu Legendu mėgsta pašėlioti viešose vietose.

„Pirmąja klase skridome į Tailandą – turėjome aplankyti mano tėvus. Dviese gulėjome po viena antklode visiškai nuogi. Tai buvo tiesiog nuostabu!“, – atviravo modelis.

Ar kas nors dar pamena, kad ekstravagantiškoji dainininkė Cher prieš beveik 30 metų susitikinėjo su aktoriumi Tomu Cruise'u? Juk visiems atrodo, kad šie du žmonės – tarsi iš skirtingų planetų.

Tačiau atlikėja, praėjus 30-iai metų po jųdviejų santykių, pareiškė savo nuomonę apie Tomo sugebėjimus lovoje. Pasak Cher, T.Cruise'ą ji nedvejodama galėtų įtraukti į geriausių savo meilužių penketuką.

„Jis labai karštas lovoje ir tiesiog nuostabus vyrukas“, – pridėjo dainininkė.

O štai gražuolė niekada nesenstanti aktorė Cameron Diaz turi puikų neblėstančios jaunystės receptą: „Daug vandens, daug juoko ir daug sekso! Pastarasis punktas išskirtinai svarbus“, – apie savo grožį yra sakiusi aktorė.

Amerikiečių aktorius gražuoliukas Armie Hammeris, vaidinęs filmuose „Vienišas klajūnas“, „Socialinis tinklapis“, „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“ ir kituose, savo pikantiškų istorijų neslepia. Paklaustas apie beprotiškiausią nuotykį, Armie buvo atviras.

„Kartą lovoje mergina mane norėjo papjauti! Mudu mylėjomės, ir ji netikėtai ištarė, kad tikra meilė nepalieka randų. Iš kažkur jos rankose atsidūrė peilis ir ji bandė man juo įdurti.

Aš, žinoma, išsiskyriau su šia mergina. Po septynių mėnesių“, – šypsojosi gyvas po audringos nakties likęs A.Hammeris.

Nuostabioji aktorė Angelina Jolie nenoriai kalba apie savo itin įdomią seksualinę praeitį, tačiau dabartiniai jos lovos reikalai kartais prasprūsta pro jos pačios cenzūrą. Štai 2008-aisiais A.Jolie užsiminė, kad nėštumas (kai ji laukėsi dvynių Viviene ir Noxo) jų su Bradu Pittu visai neatbaidė nuo aistros protrūkių.

Greičiau priešingai! „Nėštumas – puikus laikas seksui. Tenka būti kur kas išradingesniems lovoje – čia galima iš širdies pasilinksminti“, – yra sakiusi seksualioji Angelina.

Gražuolė Jessica Simpson niekada pernelyg nesivaržė pokalbių apie savo seksualinį gyvenimą. 2012-ųjų kovą, kalbėdama apie nėštumo džiaugsmus ir sunkumus, ji pati pokalbį pasuko sekso link. „Man tiesiog būdavo labai sunku sustoti – hormonai darė savo darbą“, – sakė ji.

Ne kartą seksualiausiu Holivudo aktoriumi paskelbtas „Karibų piratas“ Johnny Deppas žiniasklaidai net pasipasakojo apie savo nekaltybės praradimą.

„Mano pirmas kartas buvo toks „seksas ir rokenrolas“. Tuo metu grojau su „The Flame“ kolektyvu. Pirmas kartas įvyko automobilyje, ant galinės jo sėdynės. Mergina, su kuria tuomet permiegojau, buvo mūsų grupės gerbėja. Viskas buvo puiku! Tikrai turiu ką prisiminti“, – atviravo J.Deppas.

Prancūzų aktorius, filmo „Juodoji gulbė“ žvaigždė Vincentas Casselis buvo lakoniškas: „Niekada nenorėjau permiegoti su Jennifer Aniston“.

Vaidmenimis režisieriaus Guy Ritchie kriminaliniuose filmuose „Lok, stok arba šauk“, „Revolveris“ ir „Vagišiai“ išgarsėjęs anglų aktorius Jasonas Stathamas, vos prakalbęs apie sekso nuotykius, leidosi į filosofinius svarstymus.

„Vyras turi būti kaip brangus konjakas – neprieinamas ir netinkantis visiems. Jo tvirtybė ir skonis turi derėti tarpusavyje. Jei jo skonį žino daugelis, tai jau ne konjakas – tai pilstomas alus“, – svarstė jis.

2012-ųjų balandį viena iš taktiškiausių ir padoriausių Holivudo moterų Gwyneth Paltrow net nesutriko, paklausta apie mėgstamiausią pozą lovoje. „Mano skoniui tinka absoliučiai viskas“, – rėžė ji.

Jada Pinkett Smith – amerikiečių aktorė, dainininkė ir muzikos kūrėja naujus vaidmenis dievina ne tik ekrane, bet ir santuokiniame gyvenime.

„Mums (Jada yra ištekėjusi už garsaus aktoriaus Willo Smitho, – red.) patinka išlaisvinti savo fantazijas. Jis turi biuro raktus? Tai kodėl gi vienam vakarui netapus jo sekretore? Arba tiesiog netikėtai stabtelėti kur nors pakeliui į namus. Pakanka tik ką nors pakeisti – viskas paprasta“, – sakė Jada.

Airių kilmės amerikiečių aktorė Olivia Wilde tikrai pasikarščiavo, kai rėžė, kad ji ir jos sužadėtinis bei sūnaus tėvas – airių, lietuvių ir vokiečių kilmės amerikiečių aktorius Jasonas Sudeikis užsiima seksu lyg būtų Kenijos maratonų bėgikai. Lieka tik spėlioti, ką ji turėjo mintyje: greičio rekordus ar ištvermę?

Iš Neitiri vaidmens garsiajame Jameso Camerono „Įsikūnijime“ žinoma aktorė Zoe Saldana įrodė, kad moteris, paklausta apie mėgstamiausią sekso pozą, gali labai atvirai kalbėti apie itin pikantiškas smulkmenas.

„Man labiausiai patinka misionieriaus poza. Dar mėgstu klūpėti ant kelių. O, taip! Dar dievinu būti viršuje. Ir tikrai neatsisakyčiau šuniukų pozos“, – niekaip pasirinkti negalėjo Zoe viename interviu 2012-aisiais.

Dokumentiniame televizijos filme apie savo gyvenimą muzikos dievaitė Beyonce tiesiai į kamerą pareiškė, kad seksas – vienintelis būdas atsipalaiduoti.

„Kai man baisu, labai baisu judėti toliau, vienintelis dalykas, kurio man reikia nuimti įtampą – pasiklausyti dainos „Make Love to Me“ ir užsiimti meilės aktu su mylimu vyru“, – sakė dainininkė.

Žavioji Scarlett Johansson užsidega labai greitai. „Jei esu užsidegusi ir trokštu ko nors verčiančio iš kojų bei ypatingo, galinė automobilio sėdynė man – kaip tik tai, ko reikia“, – sakė ji.

Jei tikėsime romano ir kino juostos „50 pilkų atspalvių“ populiarumu, galime daryti prielaidą, kad daugelio namų šeimininkių svajonė – būti surištai ir nuolankiai vykdyti dominuojančiojo nurodymus. Tačiau vienintelė, išdrįsusi garsiai prabilti apie viešai, yra aktorė Eva Longoria!

„Man patinka, kai vyras rodo jėgą. Būti nuolankia man yra be galo seksualu“, – sakė E.Longoria.

Aktorė Halle Berry neslepia, kad jos vyro prancūzų aktoriaus Olivier Martinezo fetišas – juodas jos kostiumas iš kino juostos „Iksmenai“.

„Taip, kartais jį apsivelku. Juk gyvenime reikia pakurstyti aistras. Mano herojė Storm filme nesimyli, tačiau mūsų namuose ji turi tikrai pakankamai sekso“, – šypsojosi Halle. Superherojės pareiškimas.

Aktorė ir modelis Eva Mendes pasiekė asmeninį rekordą ir turėjo drąsos apie tai pasigirti: „Užsiiminėjau seksu visose 50-yje JAV valstijų. Daugiausiai tai – jaunystės patirtis. Greičiausiai dėl to buvo kaltas švarus ir šviežias oras“, – rėžė ji.

Anglijos aktorė, labiausiai žinoma savo vaidmenimis filmuose „Perl Harboras“ ir „Van Helsingas“ Kate Beckinsale su vyru daug laiko praleidžia atskirai. Tačiau ji puikiai žino, kad šiais technologijų laikais tai – ne priežastis atsisakyti mėgstamų malonumų.

„Kai esame ne kartu, nuolat naudojamės kompiuterio kameromis. Mano vyras turi puikia galimybę įvertinti, kaip aš atrodau, ir, taip sakant... pataisyti tai, ką jis norėtų...“, – nedaugžodžiavo Kate.

Australų supermodelis Miranda Kerr įsitikinusi, kad tobulumui nėra ribų. „Visada prašau savo partnerio mane kritikuoti. Man patinka siekti tobulybės visur – tą patį galiu sakyti ir apie seksą – ir daryti viską, kad santykiai kasdien darytųsi tik geresni“, – pasakojo M.Kerr.

Į klausimą apie pačius neįprasčiausius seksualinius eksperimentus Miranda atsakė trumpai: „Esu patyrusi orgazmą ore. Ir viena. Ir kartu su partneriu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.