P. Anderson: „Sekso metu Rickas bandė mane uždusinti pagalve“

Pikantiškų istorijų mėgėjai smaginasi narstydami „gelbėtojos“ Pamelos Anderson (47 m.) ir jos bendraamžio prodiuserio bei pokerio žaidėjo Ricko Salomono skyrybų istoriją, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Aktorė P.Anderson ir R.Salomonas skiriasi nebe pirmą kartą.
Aktorė P.Anderson ir R.Salomonas skiriasi nebe pirmą kartą.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Mar 29, 2015, 1:35 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:03 AM

Aktorė Pamela Anderson ir Rickas Salomonas skiriasi nebe pirmą kartą. Vis dėlto įžymybių gyvenimo stebėtojai tvirtina, kad anksčiau jie tokiais purvais nesidrabstydavo. Žurnalistai jų skyrybas jau pavadino purviniausia kada nors Holivudą drebinusia istorija.

Pamela ir Rickas pirmą kartą susituokė 2007-aisiais, bet po dviejų mėnesių santuoką nutraukė.

Antrą sykį amžiną meilę jie prisiekė 2014 metų sausį, o po pusmečio prabilo apie skyrybas. Tąkart jiems kažkaip pavyko išgelbėti santuoką.

Šių metų vasarį P.Anderson ir R.Salomonas teismui vėl įteikė skyrybų pareiškimus ir įsivėlė į nešvarų karą. Pateikti dokumentai atskleidžia iš kojų verčiančių detalių. Šviesiaplaukė aktorė tvirtina, kad vyras ją vadino kekše, bjauria sena kale, prostitute, parsiduodančia už „kreką“ ir kitus narkotikus.

Be to, R.Salomonas esą neapsiriboja vien žodžiais – jis ne kartą į darbą yra paleidęs kumščius.

P.Anderson papasakojo apie sausį įvykusį incidentą, kuris perpildė jos kantrybės taurę. Moteris pasakojo, kad mylintis sutuoktinis iš pradžių ją apspjaudė, paskui smaugė, o galiausiai mėgino uždusinti pagalve.

„Nuo to laiko aš baiminuosi dėl savo saugumo. Nežinau, ką jis dar gali man padaryti“, – su ašaromis akyse kalbėjo P.Anderson.

R.Salomonas taip pat neliko skolingas. Elektroniniame laiške vyras priekaištavo P.Anderson, kad ji daug kartų yra pasidariusi abortą.

„Aš nežinojau, kad Pamela žudydavo savo buvusių vyrų kūdikius. Ją reikėtų patupdyti už grotų“, – skyrybų byloje cituojami R.Salomono žodžiai.

R.Salomonas santuoką nori nutraukti dėl apgavystės. Vyro teigimu, Pamela, pasitelkusi apgaulę, įkalbėjo tuoktis. Esą aktorė troško su juo susilaukti kūdikio, o pastojusi pasidarė abortą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.