„iHeart Radio“ apdovanojimų svečių stilius: beveik visi pro šalį

Sekmadienio naktį Los Andžele įvyko kasmetiniai „iHeart Radio“ muzikos apdovanojimai. Statulėlėmis už praėjusių metų pasiekimus muzikoje apdovanotos žvaigždės ant raudonojo kilimo atrodė nerūpestingai. Panašu, kad daugelis, prieš atvykdami į šventę, pamiršto pasikonsultuoti su savo stilistais.

Apdovanojimų svečiai.<br>Scanpix nuotr.
Apdovanojimų svečiai.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:05 AM

Tiesa, pakankamai kukliai, tačiau nuobodžiai atrodė keturis apdovanojimus tą vakarą susižėrusi atlikėja Taylor Swift. Ji vilkėjo savo pamėgto stiliaus trumpą blizgią suknelę.

Kiek keistokai atrodė ir popmuzikos karalienė Madonna, kuri kartu su T.Swift atliko vieną kūrinį. Dainininkė vilkėjo peršviamą blizgią suknelę, perjuosta diržu, o po ja – juodą glaustinukę. Tačiau toks įvaizdis Madonnai „pridėjo“ bent keletą kilogramų.

Puikiu vakaro stiliumi nepasižymėjo ir vyrukai. Vienas labiausiai prašovusių pro šalį – legendinis amerikiečių boksininkas Mike'as Tysonas. Prie baltų kelnių ir baltai geltono švarko jis priderino sunkiai apibūdinamo stiliaus baltus sandalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas