Buvęs M.Carey vyras išklos bjauriausias žvaigždės paslaptis

Ne paslaptis, kad popmuzikos divos Mariah Carey (45 m.) ir Nicko Cannono (34 m.) skyrybos buvo išties šlykštus reikaliukas. M.Carey atsisakius atseikėti buvusiam vyrui 30 mln. JAV dolerių, N.Cannonas sugalvojo iškloti visas slapčiausias atlikėjos paslaptis netrukus dienos šviesą išvysiančioje knygoje.

Buvęs M.Carey vyras išklos bjauriausias žvaigždės paslaptis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Buvęs M.Carey vyras išklos bjauriausias žvaigždės paslaptis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2015, 9:36 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:04 PM

Teigiama, kad po skyrybų Mariah sutiko išmokėti Nickui net 10 mln. JAV dolerių. Koks gi buvo jo atsakas? „Po velniais, tikrai ne!“

Teigiama, kad N.Cannonas pareikalavo sumą patrigubinti, o atlikėjai atsisakius rėžė, jog išleis knygą, kurioje aprašys nepavykusią jųdviejų santuoką ir taip pralobs kur kas labiau, nei gavęs tuos „varganus“ 10 mln. JAV dolerių.

Nickas tikino, jog knygoje visam pasauliui išklos apie Mariah polinkį narkotikams, itin keistus jos mitybos įpročius, seksualines fantazijas, dažnai užklumpančią psichozę, taip pat atskleis, kaip šioji už akių apkalba kolegas. Tačiau visų svarbiausia – į dienos šviesą iškels netinkamą vaikų auklėjimą.

„Knygoje N.Cannonas paaiškins, kodėl jis mano, jog teisė auginti jųdviejų dvynukus turėtų priklausyti jam. Mariah yra jam prisipažinusi, jog niekuomet nenorėjo vaikų ir Nickas planuoja atskleisti, kodėl“, – teigė atlikėjams artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.