George'o Clooney kantrybė trūko – smalsuoliams gresia baudos

Aktoriaus George'o Clooney italai kaimynai dabar turėtų būti itin atsargūs. Mat jei jie nuspręs kaimyno paprašyti, tarkime, stiklinės cukraus, ji atsieis kur kas brangiau, nei parduotuvėje – 500 eurų. Tokia bauda laukia visų, negerbsiančių aktoriaus ir jo žmonos Amal privatumo.

G. Clooney su žmona Amal nori atsipalaiduoti nuo itin įkyraus paparacų ir gerbėjų dėmesio.<br>„Scanpix“ nuotr.
G. Clooney su žmona Amal nori atsipalaiduoti nuo itin įkyraus paparacų ir gerbėjų dėmesio.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 11:52 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:39 AM

Vietovės, kurioje stūkso prabangioji G.Clooney vila prie Komo ežero, meras pasirašė nutarimą, kad dabar pašaliniams draudžiama artintis prie žvaigždės namų per 100 metrų. Toks draudimas negalioja tik automobilių, važiuojančių pro šalį, vairuotojams, jei jie nesustoja.

Tokių iki šiol negirdėtų saugumo priemonių imtasi dėl to, kad George'as ir Amal galėtų atsipalaiduoti nuo itin įkyraus paparacų ir gerbėjų dėmesio. Mat jie visą parą budi prie žvaigždės vilos tikėdamiesi išskirtinių kadrų.

Aktorius G.Clooney tiek pavargo nuo visuomenės susidomėjimo juo ir jo santuokiniu gyvenimu, kad stengiasi visomis įmanomomis priemonėmis saugoti savo privatų gyvenimą nuo pašalinių akių, ausų ir fotoaparatų blyksčių. Jis net nusipirko vilą, kuri yra šalia jo namų, taip padidindamas savo asmeninę laisvę ir draudžiamą erdvę.

Pernai panašių priemonių buvo imtasi per George'o ir Amal vestuvies Venecijoje – turistams buvo draudžiama apsigyventi viešbučiuose, kurie yra įsikūrę netoli vestuvių ceremonijos vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.