Princas Harry: „Aš nekenčiu asmenukių“

Didžiosios Britanijos princas Harry perspėjo australus nesidaryti su juo asmenukių

Princas Harry mieliau daro įprastas nuotraukas – asmenukės su gerbėjais net atsisakė vizito Australijoje metu.<br>AP nuotr.
Princas Harry mieliau daro įprastas nuotraukas – asmenukės su gerbėjais net atsisakė vizito Australijoje metu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-04-07 16:42, atnaujinta 2018-01-07 09:31

Pirmadienį Kanberoje 30-metį princą pasitiko šimtai jo gerbėjų, tarp jų ir viena paauglė, panorusi nusifotografuoti su princu.

„Ne. Aš nekenčiu asmenukių“, – pareiškė populiarusis britų karališkos šeimos atstovas viename iš daugybės jo darbotvarkėje numatytų viešų renginių šį mėnesį drauge su australų kariais Sidnėjuje, Darvine ir Perte.

„Kalbu rimtai! Jums reikia nuo to atprasti. Žinau, kad esate jauni, bet asmenukės yra blogas dalykas, – sakė jis. – Verčiau pasidarykite normalią nuotrauką“.

Pasak Lauren Rosenwarne, Melburno universiteto socialinių tinklų ekspertės, princo pareiškimą reikėtų vertinti kaip „išminties žodžius“ jauniems žmonėms, kurių paskelbtos žinutės socialiniuose tinkluose palieka neišdildomus elektroninius pėdsakus.

„Jauniems žmonėms reikia kuo dažniau priminti, kad tai, ką dedate į internetą, lieka internete net ir tada, kai jūs tai ištrinate“, -sakė ji naujienų agentūrai AFP.

„Jis, ko gero, geriau už kitus žino..., jog šios nuotraukos niekur nedingsta“, – pridūrė ji.

Galbūt princas taip pat norėjo perspėti dėl estetinių asmenukių, savo pačių dažniausiai išmaniaisiais telefonais darytų ir socialiniuose tinkluose paskelbtų nuotraukų, trūkumų, sakė L.Rosewarne.

Sraigtasparnį pilotuojantis princas, kuris dukart buvo išsiųstas su britų kariais į frontą Afganistane, Australijoje dalyvauja mėnesio trukmės stažuotėje prieš baigdamas tarnybą britų karališkose pajėgose birželio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.