Velionio M. Jacksono vaikų tvirkinimo byloje – šiurpios detalės

Net ir po mirties popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną lydi įtarimai dėl mažamečių tvirkinimo. Naujos bylos detalės kelia šiurpą – advokatai teigia, kad velionis atlikėjas galimai sumokėjo 134 mln. JAV dolerių beveik dviem dešimtims mažamečių berniukų ir jų tėvams. Ir visa tai – mainais už tylą.

Net ir po mirties popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną lydį įtarimai dėl mažamečių tvirkinimo.<br>AP nuotr.
Net ir po mirties popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną lydį įtarimai dėl mažamečių tvirkinimo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 7:27 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 10:37 AM

Byloje figūruoja ir dvi pavardės – Wade'as Robsonas ir Jamesas Safechuckas. Teigiama, kad abu vyrai prieš beveik tris dešimtmečius patyrė seksualinę prievartą legendinėje M.Jacksono „Neverland“ rančoje.

J.Safechuckas su dainininku susipažino 1987-aisiais. Pirmąjį sykį patyrus seksualinę M.Jacksono prievartą, Jamesui tebuvo aštuoneri.

Auka atskleidė ir naujų, šiurpą keliančių detalių. Teigiama, kad M.Jacksonas buvo toks apsėstas mažamečių berniukų, kad su anuomet vos aštuonerių J.Safechucku surengė, anot aukos, „keistą ir slaptą vestuvių ceremoniją“, per kurią Jamesui buvo įteiktas sertifikatas, simbolizuojantis amžiną popmuzikos karaliaus meilę jam.

W.Robsonas su popmuzikos karaliumi susipažino būdamas septynerių. Per 2005-aisiais vykusį teismo procesą auka teigė miegojęs su M.Jacksonu vienoje lovoje, tačiau neva niekuomet nebuvo nė pirštu paliestas, tačiau dabar tikina buvęs prievartaujamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.