Su BBC susipykęs Jeremy Clarksonas vėl pasirodys eteryje

Visai neseniai laidoje „Aukščiausia pavara“ („Top Gear“) darbo netekęs Jeremy Clarksonas grįžta į BBC televizijos eterį jau balandžio 24-ąją. Tiesa, tik kaip kviestinis laidos „Ką tau pasakyti“ („Have IGot News for You“) vedėjas, skelbia BBC.

Triukšmingai išbildėjęs iš „Aukščiausios pavaros“ J.Clarksonas vėl grįžta į eterį.<br>Scanpix nuotr.
Triukšmingai išbildėjęs iš „Aukščiausios pavaros“ J.Clarksonas vėl grįžta į eterį.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:03 AM

„Nors Jeremy sutartis dėl laidos „Aukščiausia pavara“ nebuvo atnaujinta, jam neuždrausta pasirodyti BBC eteryje“, – nurodė šio transliuotojo atstovas.

Nuožmiu charakteriu garsėjantis J.Clarksonas jau ne kartą buvo kviestiniu laidų vedėju. Kartą 2008 m. jis metė rašiklį į viktorinos dalyvį Ianą Hislopą ir prakirto jam veidą.

„Aukščiausios pavaros“ vedėjas buvo nušalintas nuo pareigų, kai nemenkai susikibo su šios laidos prodiuseriu Oisinu Tymonu. J.Clarksonas išplūdo prodiuserį ir panaudojo prieš jį fizinį smurtą. Tokį skandalą televizijos žvaigždė sukėlė, kai negavo karšto valgio po dieną trukusio filmavimo.

Sprendimas nutraukti J.Clarksono veiklą įžiebė debatus visame pasaulyje, o vedėjo pusėn stojo netgi Britanijos premjeras Davidas Cameronas. Daugiau nei milijonas žmonių pasirašė peticiją internete, kuria ragino BBC vadovus grąžinti J.Clarksoną į vedėjus. Toks šurmulys kilo ne veltui – „Aukščiausia pavara“ įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip pramoginė laida, surinkusi didžiausią auditoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.