Beyonce ir Jay Z paviešino ilgai slėptas vestuvių nuotraukas

Santykiai – tai dviejų žmonių reikalas. Tuo įsitikinę ir stipriausia pramogų pasaulio pora tituluojami reperis Jay Z ir jo mylimoji Beyonce. Septintąsias vedybų metines švenčiantys atlikėjai savo asmeninį gyvenimą visuomet skrupulingai slėpė nuo visuomenės akių.

Beyonce ir Jay Z paviešino anuomet itin slaptos jų vestuvių ceremonijos nuotraukas.<br>„Instagram“ nuotr.
Beyonce ir Jay Z paviešino anuomet itin slaptos jų vestuvių ceremonijos nuotraukas.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 7:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:53 AM

Kol daugybė žvaigždžių mielai iškloja pikantiškiausias savo gyvenimo detales ar visam pasauliui skleidžia žinią apie artėjančias vestuves, kiti, štai, stengiasi nuslėpti kiekvieną detalę. Apie anuomet slaptas Beyonce ir Jay Z vedybas žinojo retas. Atlikėja apie savo naująjį – žmonos – statusą prabilo praėjus pusei metų po ceremonijos, o pirmąsias nuotraukas išvysti gerbėjams pora leido tik praėjus septyneriems metams.

Teigiama, kad vestuvių ceremonija įvyko balandžio 4-ąją. Svečių sąrašas nebuvo gausus – ceremonijoje dalyvavo vos 40 artimiausių draugų ir šeimos narių.

„Tai, ką mudu turime yra tikra. Interviu, nuotraukos – visa tai neturi reikšmės. Vienintelis svarbus dalykas – mūsų santykiai. Mes kartu jau seniai, tad žinojome, kad vestuvių diena kada nors išauš“, – apie tuoktuves 2008-aisiais sakė Beyonce.

Dainininkė šeštadienį savo „Facebook“ puslapyje paskelbė akustinės baladės „Die With You“ 15 sekundžių trukmės anonsą, taip paminėdama septintąsias poros vestuvių metines.

„Neturiu priežasties būti, jei negaliu būti su tavim“, – švelniai dainuoja Beyonce, grodama pianinu. Ji atrodo be makiažo, plaukus yra susipynusi į dvi šviesas kaseles, yra užsidėjusi kepuraitę, kurios snapelis nusuktas atgal.

„Nes, mylimasis, pabundu vien tam, kad miegočiau su tavim, atmerkiu akis, kad galėčiau matyti su tavim, ir gyvenu, kad galėčiau mirti su tavim“, – sakoma dainoje, kurios klipas yra „namų video“ stiliaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.