Sudribęs Britney Spears pilvas ir lašinukai badė akis

Ar popmuzikos princesė Britney Spears (33 m.) nusprendė prisiminti jaunystės dienas? Toks klausimas iškyla pažvelgus į paparacų nutekintas nuotraukas, kuriose Britney įsispraudusi į plėšytus džinsus su žemu juosmeniu ir apsivilkusi leopardų kailio raštų pilvo nedengiančią palaidinę. Tik štai prieš 15 metų turėto stangraus pilvuko čia – nė kvapo.

Regis, nuolat su savo kūno svoriu kovojančios B.Spears stilistams reikėjo geriau apsvarstyti parinkto įvaizdžio subtilybes.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Regis, nuolat su savo kūno svoriu kovojančios B.Spears stilistams reikėjo geriau apsvarstyti parinkto įvaizdžio subtilybes.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 7:13 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:53 AM

Kartu su repere Iggy Azalea (24 m.) Britney, regis, persikėlė į aštuntąjį dešimtmetį. Tiesa, šis keistokas atlikėjų įvaizdis buvo sukurtas tik jųdviejų bendros dainos „Pretty girls“ vaizdo klipo filmavimams.

Regis, nuolat su savo kūno svoriu kovojančios B.Spears stilistams reikėjo geriau apsvarstyti parinkto įvaizdžio subtilybes. Į geltoną džipą įsėdusios B.Spears pilvo lašinukai tiesiog badė aplinkiniams akis. O juk viso to buvo galima išvengti pasirinkus bent kiek ilgesnę palaidinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.