Užsienio spauda skalambija: Jennifer Aniston nėščia

George'o Clooney ir jo gražuolės žmonos Amal skyrybos, pirma laiko pagimdžiusi Kembridžo kunigaikštienė Catherine, o dabar – dar ir nėščia Jennifer Aniston. Amerikiečių spauda nepaliauja kurstyti skandalų. Tik ar nebus šį kartą perlenkta lazda?

Užsienio spauda skalambija: Jennifer Aniston nėščia!
Užsienio spauda skalambija: Jennifer Aniston nėščia!
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2015, 2:58 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:39 AM

Amerikiečių savaitraščiai „InTouch“ ir „Life&Style“ kaip susitarę teigia, jog garsioji Holivudo aktorė ir jos mylimasis Justinas Theroux laukiasi pirmagimio. Štai vieni tikina, kad J.Aniston nėščia 3 mėnesį, o kiti pučia burbulą skambiomis antraštėmis: „Šį vaikelį išauginsiu ir viena“.

46-erių žvaigždei vaikų tema itin nemaloni – buvusi „Draugų“ („Friends“) žvaigždė tvirtina, kad spaudimas moterims, ypač – toms, kurios yra dėmesio centre, sukti šeimos lizdą yra neteisingas, ir priduria, kad jai tie gandai jau nusibodo.

„Aš neturiu sąrašo, kuriame būtų surašyti visi dalykai, kuriuos privalau įgyvendinti, antraip nuvilsiu save ir neatskleisiu savo moteriškojo potencialo“, – laidos „Today show“ vedėjui Carsonui Daly praėjusiais metais atskleidė žvaigždė.

Aktorė pridūrė, kad jaučiasi gyvenanti visavertį gyvenimą neturėdama vaikų ir niekaip negali suvokti, kodėl aplinkiniai taip domisi jos asmeniniu gyvenimu. Moteris prisipažino, kad nė už ką nekeistų savo gyvenimo – nei praeities, nei dabarties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.