Nicole Scherzinger apsinuogino šalia kilimą primenančių tapetų

Neseniai su mylimuoju, lenktynininku Lewisu Hamiltonu išsiskyrusi popmuzikos žvaigždė Nicole Scherzinger (36 m.), regis, visaip kaip stengiasi parodyti buvusiam vaikinui, ką šis prarado. Į seksualius „Victoria's Secret“ apatinius įsispraudusi žvaigždė siuntė bučinį visiems gerbėjams, lyg slapčia sakydama: „Lewisai, sprink iš pavydo!“

Nicole Scherzinger apsinuogino šalia kilimą primenančių tapetų.<br>„Instagram“ nuotr.
Nicole Scherzinger apsinuogino šalia kilimą primenančių tapetų.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 11:57 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:20 PM

Antradienio vakarą savo „Instagram“ paskyrose sekėjus erotiška nuotrauka nustebinusios Nicole grožybės kone veržėsi iš liemenėlės – tai ganėtinai netikėta, nes atlikėja retai kada pozuoja apsinuoginusi. Veikiausiai, skyrybos paskatino ir šiuos pokyčius.

Buvusi „Pussycat Dolls“ dainininkė ir „Formulės-1“ britų lenktynininkas, apie kurių santykius viešai pradėta kalbėti dar 2007 metais, skyrėsi ir taikėsi ne vieną kartą. Tiesa, Nicole tikina, jog šis kartas – paskutinis ir jiedu jau niekuomet nebebus kartu. Ir vis dėlto, gerbėjai tiki, jog buvusi pora netrukus ir vėl susieis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.