Turtingi iraniečiai: nuogi kūnai ir brangūs sraigtasparniai

Ar norėtumėte tingiai prie nuosavo baseino gurkšnoti šampaną, puikuotis ranką puošiančiu įstabiu, akį nuo auksinio žvilgesio veriančiu laikrodžiu arba važinėti itin brangiu automobiliu? Rodos, tokios svajonės gali virsti realybe. Jauni žmonės, gyvenantys ne laisvajame Holivude, o ypač griežtame Irano mieste, dalijasi prabanga tviskančiomis nuotraukomis.

Socialiniame tinkle turtingi Teherano paaugliai mėgaujasi prabanga.<br>„Instagram“ nuotr.
Socialiniame tinkle turtingi Teherano paaugliai mėgaujasi prabanga.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-14 18:25, atnaujinta 2018-01-06 19:47

Socialiniame tinkle „Instagram“ jie pasivadino „Teherano turtingais vaikais“ ir savo nuotraukomis jau sukėlė kone pasaulinį susidomėjimą, sulaukė daugybės sekėjų.  Vieni suskubo pavydėti, kiti teisti už Irano taisyklių laužymą, o treti negali patikėti, kad tokie jauni žmonės mėgaujasi elito statusu. Nenuostabu, kad imta abejoti, ar šios nuotraukos atspindi realybę.

Milžiniški namai, geriausių prekių ženklų drabužiai, auksu tviskantys laikrodžiai ar telefonai, nuosavi baseinai, šampanas. Nuotraukose matyti, kaip merginos pozuoja pasipuošusios maudymosi kostiumėliais, o ne tradiciniais apdarais, o vaikinai giriasi privačiais lėktuvais ir sraigtasparniais.

Ar visa ši prabanga tikra, ėmė aiškintis „MailOnline“ – parašė laišką „Teherano turtingų vaikų“ nurodytu elektroninio pašto adresu. „Turtingieji vaikai“ nenurodė savo tikrųjų vardų, teigdami, kad visa tai privatu ir reikėtų laikytis anonimiškumo. Jie pabrėžė, kad visos nuotraukos tikros, darytos už Irano miesto ribų, ir kad jokių taisyklių jie nelaužo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.