Supermodelis G. Bundchen ruošiasi paskutinį kartą žengti podiumu

Brazilijos supermodelis Gisele Bundchen, du dešimtmečius buvusi ryškiausia mados kolekcijų pristatymų žvaigžde, trečiadienį podiumu žengs paskutinį kartą, užbaigdama visame pasaulyje ją išgarsinusią karjerą.

Daugiausiai uždirbančios pasaulio manekenės paskutinis pasirodymas vyks San Paulo mados savaitėje (SPFW) – renginyje, kuriame ji debiutavo prieš 20 metų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiausiai uždirbančios pasaulio manekenės paskutinis pasirodymas vyks San Paulo mados savaitėje (SPFW) – renginyje, kuriame ji debiutavo prieš 20 metų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 15, 2015, 5:45 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:57 PM

Daugiausiai uždirbančios pasaulio manekenės paskutinis pasirodymas vyks San Paulo mados savaitėje (SPFW) – renginyje, kuriame ji debiutavo prieš 20 metų.

34 metų brazilų gražuolė praėjusį mėnesį paskelbė, kad baigia madų demonstravimą ant podiumo, norėdama daugiau laiko praleisti su šeima – vyru, amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėju Tom Brady, ir jųdviejų vaikais – Benjaminu bei Vivian.

„Mano kūnas man pasako, ar tai ką darau yra verta daryti, ir dabar paprašė sustoti. Gerbiu savo kūną, o sugebėti sustoti yra privilegija“, – sakė ji brazilų laikraščiui „Folha de Sao Paulo“.

Tačiau visiškai modelio karjeros ji neketina atsisakyti – toliau ji planuoja reklamuoti savo apatinio trikotažo liniją „Gisele Bundchen Intimates“, kurią 2011 metais ji pristatė bendradarbiaudama su brazilų kompanija „Hope“. Interviu laikraščiui „Folha de Sao Paulo“ ji užsiminė, jog planuoja atidaryti butikų.

Jos paskutinis pasirodymas ant podiumo per Brazilijos mados namų „Colcci“ kolekcijos pristatymą yra simbolinis sugrįžimas prie šaknų.

Prieš du dešimtmečius neseniai pradėtoje rengti San Paulo mados savaitėje debiutavusi 14-metė G.Bundchen pristatė vietos mados namus „Zoomp“.

Manoma, kad G.Bundchen, kuri, žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė, nuo šiol dėmesį sutelks į spausdintinės reklamos kampanijas.

G.Bundchen yra dirbusi su tokiais garsiais mados namais kaip „Chanel“, „Valentino“, „Versace“, „Louis Vuitton“, „Balenciaga“, „Carolina Herrera“. Jis taip pat daug kartų yra buvusi „Victoria's Secret“ „angelas“.

Neseniai viename interviu G.Bundchen sakė, jog norėtų daugiau laiko praleisti su šeima, kuri gyvena Jungtinėse Valstijose. Supermodelis socialiniuose tinkluose dažnai skelbia nuotraukas, kurioje ji įamžinta su vaikais.

„Gisele pasirodė pirmojoje San Paulo mados savaitėje prieš 20 metų ir mums garbė, kad ji pasirinko tą patį renginį savo karjerai ant podiumo užbaigti“, – anksčiau sakė mados savaitės direktorius Paulo Borgesas.

Liekno ir atletiško kūno sudėjimo G.Bundchen užkopti į daugiausiai uždirbančių manekenių sąrašo viršūnę padėjo visiškas atsidavimas darbui ir tai, kad ji nuo karjeros pradžios laikėsi griežto ir profesionalaus režimo.

Vokiškų šaknų turinti G.Bundchen gimė pietinėje Pietų Rio Grandės valstijoje, kurioje įsikūrę daug europiečių kilmės brazilų.

Manekenės karjerą ji pradėjo būdama 14-os ir greitai tapo geidžiamu reklamos „veidu“ daugeliui garsiausių mados namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.