Kanų filmų festivalyje paprašyta atsispirti asmenukių pagundai

Ellen DeGeneres praėjusių metų Oskarų apdovanojimuose nustatė žvaigždėms nauja standartą. Padariusi asmenukę kartu su pasaulinio lygio žvaigždėmis ir įsikėlusi nuotrauką į savo „Twiter“ paskyrą, Ellen net nenumanė, kad ši taps tokia populiari. Nuotrauka pasidalinta 3.6 milijonus kartų, o šiandien pirmi įžymybių veiksmai atvykus į renginį yra būtent asmenukės.

Įžymybių bandymai save nusifotografuoti tinkamu kampu pasitelkus išmaniuosius telefonus ne tik gadina fotografų darbą, bet ir stabdo viso renginio eismą.<br>„Vidapress“ nuotr.
Įžymybių bandymai save nusifotografuoti tinkamu kampu pasitelkus išmaniuosius telefonus ne tik gadina fotografų darbą, bet ir stabdo viso renginio eismą.<br>„Vidapress“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

2015-04-18 14:16, atnaujinta 2018-01-06 12:06

Kanų kino festivalio direktorius Thierry Fremaux šiais metais paprašė įžymybių nustoti daryti asmenukes. Renginio metu Kanuose ir taip netrūksta fotografų, bet rodos žvaigždėms to neužtenka. Negi asmenukės tampa priklausomybe?

Šiais metais Kanų kino festivalis skelbiamas vieta be asmenukių. Įžymybių bandymai save nusifotografuoti tinkamu kampu pasitelkus išmaniuosius telefonus ne tik gadina fotografų darbą, bet ir stabdo viso renginio eismą. Raudonuoju kilimu pražingsniuoti žvaigždėms yra skirtas tam tikras laikas, tačiau pradėjus darytis asmenukes kas du metrus, renginio planai griūva.

Organizatoriai neturi teisės uždrausti darytis nuotraukų, bet jie tiesiog ragina atsispirti pagundai ir prideda, kad žmonės niekur neatrodo taip baisiai kaip asmenukėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.