Po sūnaus gimimo Justinas Timberlake'as nenustygsta vietoje

Vos prieš savaitę pasaulį išvydus pirmagimiui Silui Randallui, dainininkas Justinas Timberlake'as (34 m.) kaip niekad trykšta džiaugsmu. Artimi šaltiniai teigia, kad Justinas tarytum pamišęs, jis toks laimingas, jog nebežino, ką daryti.

Justinui Timberlake'ui ir jo gražuolei žmonai, aktorei Jessicai Biel artimi šaltiniai teigia, jog pora jaučiasi it devintame danguje.<br>AOP nuotr.
Justinui Timberlake'ui ir jo gražuolei žmonai, aktorei Jessicai Biel artimi šaltiniai teigia, jog pora jaučiasi it devintame danguje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2015, 9:21 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:28 PM

J.Timberlake'as ir jo gražuolė žmonai aktorė Jessica Biel (33 m.) jaučiasi it devintame danguje. „Jessica visuomet jautė, kad turėtų būti berniukų motina, tad sužinojusi kūdikio lytį labai apsidžiaugė“, – teigė šaltiniai.

Teigiama, kad garsi pora savo kūdikį visokeriopai stengsis apsaugoti nuo žiniasklaidos dėmesio – jie nori, kad mažylis džiaugtųsi normalia vaikyste.

Silo gimimu džiaugiasi ne tik tėvai, bet ir močiutė – J.Timberlake'o mama Lynn.

„Lynn kartais juokauja, kad norėtų, jog Silas priklausytų tik jai vienai“, – teigė porai artimas šaltinis.

Aktorė J.Biel, kurią išgarsino televizijos serialas „7-asis dangus“ („7th Heaven“), susitikinėti su buvusiu vaikinų grupės „N`Sync“ lyderiu J.Timberlake`u pradėjo 2007 metais, kai jis pasinėrė į solinę karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.