Bobbi Kristina Brown atsibudo iš komos

Kaip pranešė dainininkas Bobby Brownas (46 m.), jo ir amžiną atilsį dainininkės Whitney Houston dukra Bobbi Kristina Brown (22 m.) atsibudo iš komos. Apie tai atlikėjas pranešė šeštadienį, per savo koncertą.

Bobbi Kristina Brown atsibudo iš komos ir jau gali matyti savo tėvą.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown atsibudo iš komos ir jau gali matyti savo tėvą.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 11:48 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:36 AM

Po to, kai garsenybių dukra komos būsenos buvo rasta vonioje, praėjo net trys mėnesiai. Per tą laikotarpį buvo ne kartą spėliota, kada šeima nuspręs B.K.Brown atjungti nuo gyvybę palaikančių aparatų. Tačiau jos tėvas buvo pasiryžęs laukti kiek įmanoma ilgiau ir, galiausiai, jo ryžtas pasiteisino.

„Bobbi atsibudo“, – didžiuliai miniai žmonių sakė jos tėvas šeštadienį per savo koncertą Dalase, Teksase. „Ji žiūri į mane“, – pridūrė B.Brownas. Išgirdę šią, stebuklui prilygstančią žinią, B.Browno gerbėjai tiesiog pašėlo iš džiaugmo.

Beveik prieš mėnesį B.K.Brown močiutė pasakojo, kas tuo metu vyko su jos anūke. Ji prisipažino, kad šeima turi mažai vilčių Bobbi matyti pasveikusią, o jos pervežimas į reabilitacijos centrą – tik rūpinimasis, kad komos būklės merginą prižiūrėtų savo srities profesionalai, o ne jos būklės pagerėjimo vaisius.

Tačiau pasaulį pasiekusią gerą žinią šį kartą savo socialiniame tinkle „Facebook“ patvirtino ir merginos sesuo Tina Brown. „Gaunu tiek daug žinučių, atleiskite, šiuo metu negaliu atsakyti į jas visas. Tai padarysiu vėliau... Prašau, leiskite man šiuo metu pabūti su šeima. Taip, ji atsibudo ir jos gyvybė nebėra palaikoma aparatų!, – rašė ji. – Dievas yra geras! Ačiū visiems, kurie meldėsi. Šiuo metu viskas dar procese, bet ji tikrai sveiksta“.

Tačiau kai kurie ragina dar nesidžiaugti šia puikia naujiena. Pasak vieno žurnalo „People“ šaltinio, dar nėra aišku, ar 22-iejų muzikos žvaigždės dukra išties atsibudo iš komos. Šeimai artimas šaltinis sakė: „Kiek man žinoma, nėra jokių pasikeitimų. Mes vis dar tikimės ir meldžiame Dievo, kad įvyktų stebuklas. Viską paliekame Dievo valiai“.

Bobbi vasario 1-ąją buvo rasta savo namų vonioje be sąmonės. Prieš trejus metus merginos motina W.Houston taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso viešbučio  „Hilton“ kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.