Atskleistos naujos žinios apie Bobbi Kristinos Brown būklę

Vos prieš keletą dienų paaiškėjus, jog tris mėnesius komoje išbuvusi Bobbi Kristina Brown pagaliau prabudo, šeimos narius ir gerbėjus apėmė tikrų tikriausia euforija. Tačiau tragiško likimo atlikėjos Whitney Houston motina Cissy tikina, jog anūkės būsena anaiptol nėra tokia gera. Esą merginos smegenų pažeidimai negrįžtami ir ją išgelbėti galėtų tik stebuklas.

Bobbi Kristina Brown kartu su savo senele Cissy.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown kartu su savo senele Cissy.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:25 AM

„Bobbi atsibudo“, – didžiuliai miniai žmonių sakė jos tėvas šeštadienį per savo koncertą Dalase, Teksase. „Ji žiūri į mane“, – pridūrė B.Brownas. Išgirdę šią, stebuklui prilygstančią žinią, B.Browno gerbėjai tiesiog pašėlo iš džiaugmo. Pirmadienį B.Brownas oficialiai pranešė, jog dukters būklė ženkliai pagerėjo.

Tačiau B.K.Brown senelė Cissy optimizmu netryško: „Aplankiau savo anūkę B.K.Brown ligoninėje. Nors ji prabudo iš komos, smegenų pažeidimai yra negrįžtami. Bobbi Kristina nereaguoja į aplinką. Mane liūdina mintys apie tai, jog tokios būsenos ji gali praleisti visą savo gyvenimą. Belieka tikėtis stebuklo.“

Bobbi vasario 1-ąją buvo rasta savo namų vonioje be sąmonės. Prieš trejus metus merginos motina W.Houston taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso viešbučio „Hilton“ kambaryje, tačiau dainininkę išgelbėti buvo jau per vėlu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.