Rusų oligarchas Romanas Abramovičius aštuntą kartą taps tėvu

Rusų oligarchas Romanas Abramovičius (48 m.) aštuntąjį kartą taps tėvų – jo žmona Darija Žukova (33 m.) laukiasi kūdikio. Kartu jiedu jau augina šešerių sūnų Aroną Aleksandrą ir dvimetę dukrą Lėją.

R. Abramovičius ir D. Žukova kartu jau dešimt metų.<br>„Scanpix“ nuotr.
R. Abramovičius ir D. Žukova kartu jau dešimt metų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 8:48 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:15 AM

Buvęs Čiukčių autonominės apygardos gubernatorius, futbolo klubo „Chelsea“, jachtų eskadros, automobilių ir šiuolaikinio meno kolekcijų savininkas dar turi penkis vaikus su buvusia žmona Irina.

Pasak portalo Super.ru, D.Žukova laukiasi jau trečią mėnesį, tad mažylis pasaulį turėtų išvysti spalio mėnesį. Tiesa, kol kas apvalėjančio būsimos mamos pilvo dar nematyti.

Garsioji pora, kuri susitikinėja nuo 2005 m. ir augina du vaikus, jau kurį laiką yra nuolatinis žiniasklaidos apkalbų objektas. Neseniai D.Žukova buvo pastebėta „Volstryto vilko“ (The Wolf of Wall Street) aktoriaus Leonardo DiCaprio kompanijoje netoli Niujorko viešbučio. Manoma, kad susitikimas buvo dalykinis, tačiau žurnalistai netrukus paskleidė gandą apie naują Holivudo žvaigždės ir rusų oligarcho mylimosios romaną.

Gandų paskleidė ir buvusi R.Abramovičiaus meilužė Ana Subotina, išleidusi romaną „Anios pasakojimai“, kuriame nupasakojo prieš keletą metų puoselėtą romaną su rusų oligarchu. Negana to, pasak Anos,  R.Abramovičius ėmė rėžti sparną aplink baleriną Dianą Višniovą.

Nepaisant gandų, neseniai R.Abramovičius nupirko savo mylimajai Darijai tris namus elitiniame Niujorko rajone.

Iš viso nuosavybė R.Abramovičiui kainavo 70 mln. eurų.

Nepaisant to, kad šeima dažniausiai gyvena Londone, viena iš mados ženklo „Kova & T“ įkūrėjų D.Žukova dažnai lankosi Niujorke, kur dalyvauja įvairiuose mados renginiuose bei susitinka su draugais.

Turto Romanas įsigijo ir Izraelyje. Kalbama, kad žydų kilmės verslininkas Tel Avive esantį viešbutį paversti išskirtiniais namais sau ir savo šeimai.

Už šį sklypą milijardierius paklojo 100 milijonų šekelių (daugiau nei 23,7 mln. eurų).

0,15 ha žemės sklype stovi viešbutis, įrengta automobilių aikštelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.