Catherine gimdymo palatoje skambės Jameso Blunto dainos

Jungtinė Karalystė gyvena laukimo nuotaikomis. Kembridžo kunigaikštienė Catherine šiomis dienomis turėtų pagimdyti antrąjį vaiką, tad karališkosios šeimos gerbėjai jau būriuojasi prie ligoninės.

Catherine suplanavusi gimdyti natūraliu būdu ir nenaudoti vaistų – taip, kaip ir pirmąjį kartą.<br>ViDA Press nuotr.
Catherine suplanavusi gimdyti natūraliu būdu ir nenaudoti vaistų – taip, kaip ir pirmąjį kartą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 23, 2015, 8:40 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:46 AM

Prie privačios Šv.Marijos ligoninės Londone uždraustas eismas, išdėstyta eilė metalinių tvorelių, o už jų sėdi Jungtinės Karalystės vėliavos spalvomis pasidabinę pensininkai.

Tai vieninteliai ženklai, kad šioje ligoninėje netrukus gims karališkosios šeimos atžala.

Tai kol kas neprimena šurmulio 2013 metais, kai britai nekantravo išvysti naujagimį sosto įpėdinį princą George’ą ir būriais budėjo prie šios ligoninės.

Dabar prie ligoninės neprileidžiama žiniasklaida ir taip bus iki tol, kol 33 metų kunigaikštienė Catherine pati neatvyks gimdyti. Teigiama, kad oficialus pranešimas apie gimusį kūdikį bus paskelbtas tik dieną po mažylio gimimo.

Šįkart Catherine ir Kembridžo kunigaikščio Williamo atžalos gimimas suplanuotas kone kariškai. Kaip teigiama, viskam dabar vadovauja kunigaikštienės mama Carole Middleton.

Juokaujama, kad visas Middletonų klanas šią savaitę gyvena budėjimo režimu. Kate brolis Jamesas grįžo iš atostogų Los Andžele, sesuo Pippa atvyko į Londoną iš Ženevos, kur gyvena jos mylimasis Nico Jacksonas.

O gimdyvės motina Carole susipakavo visus krepšius į ligoninę, kad vos prasidėjus gimdymui ji galėtų ten nuvykti su dukra.

Catherine suplanavusi gimdyti natūraliu būdu ir nenaudoti vaistų – taip, kaip ir pirmąjį kartą.

Ji taip pat nori grįžti namo per 48 valandas, jei nebus jokių komplikacijų.

Be gydytojų, Catherine gimdyme dalyvaus princas Williamas, o jos gimdymo palatoje skambės klasikinės muzikos kūriniai ir šiuolaikinių atlikėjų – Jameso Blunto, Ellie Goulding – dainos.

Catherine tikisi, kad muzika padės atsipalaiduoti ir jai, ir kūdikiui.

Gimdymas prestižinėje Londono ligoninėje kainuos apie 15 tūkstančių svarų sterlingų (21 tūkst. eurų). Antrajam kūdikiui daroma 10 proc. nuolaida.

Ši medicinos įstaiga garsėja ne tik savo medikais, bet ir tuo, kad turi virtuvės vadovą, daro manikiūrą ir vaišina prabangiu šampanu. Palatų sienas čia puošia prabangūs meno kūriniai. („Daily Mail“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.