M. Kunis iškelta byla dėl Ukrainoje vaikystėje pavogto viščiuko

Mila Kunis smagiai pasišaipė iš keistų kaltinimų, kuriuos juos metė karjeros siekianti popdainininkė, tvirtinanti, esą aktorė pavogė jos viščiuką, kai jiedvi buvo vaikai.

Viščiuko vagyste apkaltinta M.Kunis kartu su vyru A.Kutcheriu smagiai pasijuokė.<br>Scanpix nuotr.
Viščiuko vagyste apkaltinta M.Kunis kartu su vyru A.Kutcheriu smagiai pasijuokė.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 23, 2015, 4:02 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:28 AM

Dainininkė Kristina Karo portalui „TMZ.com" trečiadienį sakė, jog iškėlė bylą komedijos „Tedis“ žvaigždei dėl moralinės žalos, susijusios su skaudžiais prisiminimais apie jųdviejų vaikystę Ukrainoje.

K.Karo tvirtina, kad M.Kunis, kuri gimė Ukrainoje, tačiau būdama aštuonerių metų su šeima persikėlė gyventi į Los Andželą, pavogė jos mylimą viščiuką Doggie, ir dėl patirtų išgyvenimų jai netgi teko kreiptis pagalbos į psichologą.

K.Karo reikalauja, kad aktorė sumokėtų 5 tūkst. JAV dolerių už jos psichoterapijos seansus ir kompensuotų patirtą moralinę žalą.

M.Kunis į šiuos keistus kaltinimus sureagavo kartu su sužadėtiniu Ashtonu Kutcheriu, pasitelkę tiesioginio vaizdo transliavimo programėlę „Meerkat“.

Vaizdo įraše A.Kutcheris sako: „Išsiaiškinkime – tu pavogei viščiuką iš mėnesio amžiaus kūdikio, kuris su tavimi kalbėjosi? Ji ne tik buvo mėnesio amžiaus kūdikis Ukrainoje, bet ir kalbėjo angliškai bei ukrainietiškai. Tai protingiausia mergina, apie kokią esu girdėjęs!“

Tuomet jis atsuka kamerą į savo sužadėtinę, kuri pastebi, kad K.Karo kaltinimai pasigirdo tą pačią dieną, kai buvo pradėta reklamuoti jos daina „Give Me Green Card“.

„Tai neturi nieko bendra su jos dainos vaizdo klipu, tai paprasčiausias atsitiktinumas“, – sako M.Kunis.

„Buvau sugniuždyta. Žliumbiau. Jaučiausi priblokšta, negalėdama atsikvošėti: „Kokį viščiuką aš pavogiau?“. Atsiprašau šios moters, kuriai tuo metu galbūt buvo, o gal ir ne – vienas mėnesis.“

M.Kunis priduria: „Norėčiau pareikšti 5 tūkst. dolerių priešieškinį už tai, kad buvau priversta čia sėdėti ir žiūrėti tavo muzikinį vaizdo klipą. Man skauda visą kūną, skauda akis, jos dega. Už tai turi būti atlyginta“.

A.Kutcheris savo ruožtu priduria: „Klausykit, žmonės, tikiu šia moterimi. Gerai ją pažįstu. Laikau ją moralia asmenybe, kuri tikrai nevogtų vištos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.