Seksualioji S.Vergara leido pasigrožėti nematytomis nuotraukomis

Seksualioji Holivudo aktorė Sofia Vergara paviešino savo asmeninių nuotraukų albumą. Jame – asmeniškiausios aktorės gyvenimo akimirkos iš gimtosios Kolumbijos.

Aktorė Sofia Vergara paviešino savo asmeninių nuotraukų albumą.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Sofia Vergara paviešino savo asmeninių nuotraukų albumą.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 4:32 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:03 AM

Nuotraukose būsima žvaigždė užfiksuota įvairiausiais gyvenimo tarpsniais, pradedant šokiais mokykloje kai dar buvo vaikas ir užbaigiant paaugliškomis linksmybėmis.

Tuo laiku, kai buvo padarytos nuotraukos, Sofia galėjo tik nedrąsiai svajoti apie pasaulinę šlovę. Vis dėlto šie kadrai – geriausias įrodymas, kad ant pjedestalo ją pakėlė ne kas kitas, kaip įgimtas žavesys ir charizma.

Namų šeimininkės ir ūkininko šeimoje užaugusi S.Vergara ištekėjo už vaikystės draugo būdama 18-os metų. Netrukus ji pagimdė sūnų Manolo. Tačiau santuoka nutrūko po dviejų metų.

Vėliau Sofia studijavo odontologiją viename iš Kolumbijos universitetų. Tuomet ją pastebėjo talentų ieškotojai. Sulaukusi darbo pasiūlymo S.Vergara kartu su šeima persikėlė gyventi į JAV, kur pradėjo modelio karjerą.

Pasaulinį pripažinimą Sofiai atnešė vaidmuo populiariame televizijos seriale „Moderni šeima“. Jame moteris filmuojasi jau šešerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.