Dainininkę Mariah Carey persekioja mylimųjų išdavystės?

Kai Karibų jūros Šv.Bartolomėjaus saloje pasaulinio ryškumo žvaigždė Mariah Carey šventė savo 45-ąjį gimtadienį, kone upeliais tekėjo šampanas, kurio butelis kainuoja 1900 JAV dolerių. Nieko nuostabaus. Tai atitinka statusą moters, kurios turtas vertinamas 500 mln. JAV dolerių.

Mariah Carey
Mariah Carey
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-04-26 19:43, atnaujinta 2018-01-05 20:11

Šalia dainininkės sukinėjosi kino prodiuseris Brettas Ratneris (46 m.). Jau daug savaičių šnabždamasi apie jų santykius. Paparacai užtiko juos susikibusius už rankų, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas  “TV antena“.

Į savo gimtadienio iškilmes M.Carey, kuri šiuo metu skiriasi su sutuoktiniu aktoriumi Nicku Cannonu, skrido asmeniniu lėktuvu. Kartu su ja ir kino prodiuseris B.Ratneris.

Aukštuomenės paplūdimyje „Flamand“ garsiosios atlikėjos gimtadienio svečiai gėrėjosi 210 tūkst. JAV dolerių vertės fejerverku, paskui buvo atkimštas rinktinis šampanas – 1995-ųjų „Dom Perignon White Gold Jeroboam“ (vieno butelio kaina – 40 tūkst. JAV dolerių), vaišinamasi gurmaniškais patiekalais.

Iškyloms buvo išnuomota (250 tūkst. JAV dolerių per savaitę) balta prabangi jachta „Ultima III“, kuri priklauso kosmetikos kompanijos „Revlon“ galvai Ronui Perelmanui. Gimtadienio šventė M.Carey kainavo 1,1 mln. JAV dolerių.

Įdomiausia, kad dieną po linksmybių žiniasklaida išplatino nuotraukas, kuriose įamžinta, kaip vidurnaktį prabangios jachtos denyje kino prodiuseris B.Ratneris bučiuoja nežinomą šviesiaplaukę. Įdomu, ką apie tai sako M.Carey?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.