Sąmokslo teorija: karališkoji šeima nuslėpė Dianos dukterį

Didžiosios Britanijos karališkoji šeima visada buvo skandalų ir paskalų sūkuryje. Viena mažiausiai girdėtų sąmokslo teorijų skelbia, kad Velso princesė Diana turi slaptą dukterį, apie kurią, beje, karališkoji šeima žino.

Laikraštis tikina, kad Kembridžo kunigaikščiai susipažino su slapta ledi Dianos dukterimi.
Laikraštis tikina, kad Kembridžo kunigaikščiai susipažino su slapta ledi Dianos dukterimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-26 12:34, atnaujinta 2018-01-05 21:04

Ji – neva tikroji Kembridžo kunigaikščių vizito Jungtinėse Valstijose priežastis. Pasak „Globe“, praėjusių metų gruodį JAV viešėjęs princas Williamas su žmona Catherine asmeniškai susipažino su Dianos dukterimi.

Nors „Globe“ neturi konkrečių įrodymų, laikraštis teigia, kad Dianos slapta duktė vardu Sarah. Jai – 33-eji ir ji gyvena Naujojoje Anglijoje.

Sarah egzistavimo paaiškinimas tiktų fantastinio filmo scenarijui. Teigiama, kad devyniolikametei ledi Dianai buvo atlikti vaisingumo tyrimai. Vienas jos kiaušinėlių buvo apvaisintas princo Charleso sperma.

Kai tyrimai parodė, kad Diana gali susilaukti vaikų, moteriai buvo suteiktas leidimas ištekėti už princo. Nors apvaisintas kiaušinėlis turėjo būti sunaikintas, gydytojas jį išsaugojo ir dirbtiniu būdu apvaisino savo žmoną.

Tai ne pirmas kartas, kai „Globe“ skleidžia abejotinus gandus apie karališkąją šeimą. Kartą jie paskelbė, kad Catherine laukiasi. Vėliau, kai paaiškėjo, kad tai nėra tiesa, tas pats laikraštis pranešė, kad Kembridžo kunigaikštienė prarado kūdikį. Dar „Globe“ rašė, kad Catherine buvo atlikta slapta operacija, per kurią pašalintas smegenų auglys. Būtent dėl jo neva kunigaikštienė ir prarado kūdikį.

Tad istorija apie slaptą ledi Dianos dukrą – konspiracijos teorija. Vis dėlto verta pažymėti, kad kol kas nėra jokių faktų, kurie galėtų ją patvirtinti arba paneigti. Juolab kad Sarah tikrai labai panaši į ledi Dianą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.