Bradas Pittas sužalotu veidu pasirodė labdaros renginyje

Labdaringame renginyje, skirtame autizmu  sergantiems žmonėms remti, Bradas Pittas pasirodė su nemažu sutrenkimu ant veido. Žvaigždė sužalotu veidu nepasikuklino ir atvyko į svarbų renginį pasakyti kalbos.

Bradas Pittas.<br>ViDA Press nuotr.
Bradas Pittas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-04-27 22:13, atnaujinta 2018-01-05 17:10

B.Pittas (51 m.) paklaustas apie sužalojimą atsakė: „Štai kas nutinka, kai bėgi laiptais tamsoje, pilnomis rankomis ir avėdamas šlepetėmis.“

„Ir jeigu paskui mėgini judesį pirmyn sustabdyti savo veidu, tuomet būna „road rash“. Vis dėlto, nesiryžau po to vakare praleisti renginio „Autism Speaks“ – nuostabūs žmonės, man buvo garbė dalyvauti šiame svarbiame renginyje“, – sakė B.Pittas. 

Vienas atvykęs į renginį, vykusį šeštadienio vakarą Holivude, užlipęs ant scenos Angelinos Jolie vyras sakydamas kalbą 3000 žmonių auditorijai neužsiminė nė žodžiu apie savo keistai atrodantį papuošimą ant veido.

Beje, vienas jis atvyko ne be priežasties. Kol aktorius rėmė autizmu  sergančius žmones, jo žmona dalyvavo susitikime su saugumo tarnyba Niujorke. A.Jolie kovoja dėl Sirijos pabėgėlių kančių, siekdama sugrąžinti perkeltus gyventojus į jų namus. Labdara, įsteigta 2013 m. muzikanto Stephen Stills ir jo žmonos, kasmet organizuoja koncertus, kurie nepalieka abejingų. Renginio metu vykusiame aukcione Bradas Pittas įsigijo gitarą, už kurią pasiūlė didžiausią sumą pinigų – net 23 tūkst. dolerių.

Iškart po renginio, žvaigždė grįžo atgal į Naująjį Orleaną, kur šiuo metu filmuojasi kino juostoje „ The Big Short“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.