Sunkios ligos palaužta Avril Lavigne prašė pasimelsti už ją

Popmuzikos žvaigždė 30-metė kanadietė Avril Lavigne įkandus erkei daug mėnesių kentėjo nuo Laimo ligos (boreliozės).

Avril Lavigne<br>„ViDa Press“ nuotr.
Avril Lavigne<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 28, 2015, 9:11 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 4:41 PM

Pastarąjį kartą viešumoje scenos dievaitė pasirodė 2014-ųjų rugsėjo 30-ąją. Praėjusių metų gruodį socialinio tinklo „Twitter“ jos paskyroje pasirodė nerimą keliantis įrašas: „Mano reikalai nekokie. Turiu sveikatos problemų. Prašau, pasimelskite už mane.“ Dėl atlikėjos sunerimo ne tik gerbėjai. Dabar apie savo ligą A.Lavigne prabilo viešai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas  “TV antena“.

„Atrodė, lyg visas gyvenimas būtų iš manęs sunkte išsunktas – nuolat jaučiausi silpna ir pavargusi. Buvo vakarų, kai vos galėjau pastovėti“, – JAV žurnalui „People“ pasakojo garsi dainininkė, kurios kančios prasidėjo dar praėjusių metų balandį.

Iš pradžių nuovargio ir blogos savijautos priežastimi medikai laikė įtemptą gyvenimo būdą. Kai praėjusį spalį A.Lavigne norėjo Las Vegase atšvęsti savo trisdešimtmetį, iškilmės virto kančia: „Negalėjau nieko paimti į burną ir mieliau gulinėjau lovoje nei linksminausi prie baseino.“

Galiausiai paaiškėjo, kad garsiosios atlikėjos negalavimų priežastis – Laimo liga. Tuomet mergina nusprendė pasirūpinti jos motina Judy. Ji persikėlė kuriam laikui pas dukrą į Ontariją (Kanados provincija).

„Negalėjau kvėpuoti, negalėjau kalbėti ir vaikščioti. Maniau, kad jau viskas, mirsiu“, – apie sunkų gyvenimo laikotarpį pasakojo gležna dainininkė.

Dabar A.Lavigne vėl geros fizinės formos. Tiesa, ne šimtu, o kol kas gal tik 80 procentų. Vis dėlto ji teigia jau pasirengusi naujam karjeros etapui.

O kaip dėl sutuoktinio Chado Kroegerio (40 m.)? Gandų apie prieš dvejus metus susituokusios poros santykių krizę girdėti jau seniai. Bet, kaip tvirtina A.Lavigne, sunkią akimirką Chadas jai labai padėjo.

Roko grupės „Nickelback“ pagrindinis vokalistas ir gitaristas Ch.Kroegeris per pasaulines gastroles į namus pas žmoną grįždavo taip dažnai, kaip galėjo. Tai leidžia manyti, kad kalbos apie byrančius santykius buvo laužtos iš piršto.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.