J. Bieberis išjuokė žinią apie jo apklausą Italijos policijoje

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis išjuokė žiniasklaidos pranešimus, esą jis buvo apklaustas Romos policijos, kai esą buvo gautas Argentinos prašymas jį suimti dėl numanomo fotografo užpuolimo.

Justinas Bieberis išjuokė žiniasklaidos pranešimus, esą jis buvo apklaustas Romos policijos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Justinas Bieberis išjuokė žiniasklaidos pranešimus, esą jis buvo apklaustas Romos policijos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 30, 2015, 12:24 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:15 AM

Autoritetingiausi Italijos dienraščiai „La Repubblica“ ir „Corriere della Sera“ rašė, kad Kanados dainininkas buvo apklaustas penkių žvaigždučių viešbutyje, kuriame buvo apsistojęs, bet nebuvo suimtas.

Policija, su kuria susisiekė naujienų agentūra AFP, neigė, kad atlikėjas buvo suimtas, bet atsisakė komentuoti pranešimus, esą jis buvo apklaustas.

J.Bieberis šį incidentą pats pakomentavo savo „Twitter“ pranešime, neigdamas tuos pranešimus, kurie esantys tik „gandai, gandai, gandai“.

„Viskas gerai. Toks žurnalistų darbas. Mėgaujuosi Italija ir esu dėkingas visiems maloniems vietos žmonėms. Ačiū jums. Puikus maistas“, – pridūrė jis.

21 metų J.Bieberis anksčiau šią savaitę dalyvavo Italijos sostinėje vykstančiame kino juostos „Lulanderis 2“ (Zoolander 2) filmavime.

Žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad jis buvo apklaustas dėl balandžio 8 dieną vieno Argentinos teisėjo Interpolui pateikto prašymo suimti popmuzikos žvaigždę.

J.Bieberis pernai lapkritį ignoravo teismo nurodymą atvykti į posėdį byloje, susijusioje su incidentu, įvykusiu Buenos Airėse 2013 metų lapkritį per jo gastroles „Believe“.

Fotografas Diego Pesoa Diegas Pesaunas kaltina J.Bieberį liepus savo asmens sargybiniui jėga atimti jo fotoaparatą ir mobilųjį telefoną prie vieno naktinio klubo prabangiame Palermo rajone.

Tarptautinė policijos agentūra Interpolas arešto orderių neišduoda, bet gali išsiųsti vadinamąjį raudonąjį pranešimą savo 190 narių, informuodamas, kad kuris nors įtariamasis yra ieškomas kurios nors šalies.

Vienintelis J.Bieberio vizitas Argentinoje per 2013-ųjų gastroles buvo aptemdytas skandalų. Dainininkas buvo išmestas iš viešbučio, o jo gerbėjai piktinosi, kad vienas koncertas truko tik 45 minutes, nes J.Bieberiui suskaudo pilvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.