Nei nuoga, nei apsirengusi Beyonce gerbėjus žavėjo tobulu kūnu

Viena paskutiniųjų į kasmetinį „Met Gala“ iškilmingą renginį atvykusi dainininkė Beyonce nustebino daugelį – ant raudonojo kilimo ji pasirodė su pribloškiančia suknele. Niujorko metropoliteno meno muziejuje surengtame didžiuliame pokylyje, kuriame susirinko garsiausios įžymybės ir mados gerbėjai, dainininkė pasirodė nei nuoga, nei apsirengusi.

Suknelę, po kuria nereikėjo vilktis apatinių, atlikėjai Beyonce sukūrė mados namai „Givenchy“.<br>ViDA Press nuotr.
Suknelę, po kuria nereikėjo vilktis apatinių, atlikėjai Beyonce sukūrė mados namai „Givenchy“.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 3:09 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 10:27 PM

Viena ryškiausių 33 metų pasaulio moterų į didžiausią mados renginį atvyko pasipuošusi perregima suknele, kuri visa buvo nusagstyta įvairiaspalviais kristalais. Drabužį, po kuriuo nereikėjo vilktis apatinių, jai sukūrė mados namai „Givenchy“.

Fotografams dainininkę pavyko įamžinti kone iš visų pusių, tad jos suknelę ir figūrą gerbėjai galėjo apžiūrėti kuo puikiausiai. Vieno turtingiausių žmonių – reperio Jay-Z žmona sulaukė gausybės susižavėjimo šūksnių.

Dainininkė kone iškart buvo paskelbta viena geriausiai iškilmingame pokylyje atrodžiusių viešnių. Plaukus atlikėja buvo susirišusi į „arklio uodegą“, bet įspūdinga suknelė įmantrios šukuosenos ir nereikalavo – Beyonce atrodė stulbinamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.