Robbie Williamsas su žmona kaltinami seksualiniu priekabiavimu

Neseniai Lietuvoje koncertavęs britų muzikos atlikėjas Robbie Williamsas (41 m.) ir jo žmona aktorė Ayda Field (35 m.) kaltinami seksualiniu priekabiavimu prie buvusio asmeninio asistento, teigia portalas „TMZ“. Nuo poros nukentėjęs darbuotojas Gilles'is De Bonfils'as pateikė teismui ieškinį.

Ant R.Williamso ir jo žmonos Aydos krinta labai nemalonūs kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ant R.Williamso ir jo žmonos Aydos krinta labai nemalonūs kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 10:58 PM

Sausį iš darbo išėjęs vyras britų popžvaigždei dirbo gana trumpai ir tikina, kad buvo tiesiog atleistas.

Tiesa, pačiam R.Williamsui kaltinimai tiesiogiai nepareikšti, tačiau jis taps atsakovu teisme.

O jo žmona A.Field šiuo metu turėtų raudonuoti, mat kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo krinta ant jos. Kaip teigia nukentėjusysis, garsenybės žmona nevengė aplink jį sukiotis nuoga, dalintis savo seksualinio gyvenimo detalėmis ir apie tai tardyti patį G.De Bonfils'ą.

Buvęs poros asistentas taip pat tvirtina, kad aktorė jį ragindavo atsakinėti į įvairius klausimus ir prašydavo pakomentuoti jos kūną.

Robbie ir Ayda  kartu yra nuo 2006 m., o 2010-aisiais savo santykius įtvirtino santuoka. Pora kartu augina du vaikus – dvimetę dukrą Theodorą Rose ir nė metų neturintį sūnų Charltoną Valentine'ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.